reklama

Październik 2014

Mnie odrobinkę też (.)(.) urosły, ale bez problemu noszę jeszcze swoje B. W pierwszej ciąży z małego B skończyły na pełne B :-/ i tylko na czas karmienia nosiłam C.

reklama
Hej hej.

Gratulacje udanych wizyt :)

Ja sobie obiecałam,że przy kolejnej ciąży będę bardziej aktywna i muszę sie zapisać chociaż ze 2 razy w tyg na jakieś zajęcia. Może któraś wie coś o jakiś fajnych w Warszawie w okolicach woli/ bemowa?

Mi chyba najgorzej idzie ze zdrową dietą :/

U mnie ćwiczenia odpadają, zresztą ja kanapowcem jestem;) W spadku po kobietach z mojej rodziny dostałam figurę na którą nie można narzekać i dobrą przemianę materii więc...:) Zresztą ja odkąd zaczęłam pracować pracuję głównie fizycznie i po co mam chodzić na siłownie dodatkowo:)

Najważniejsza wiadomość:) My już po USG i młoda (jakoś tak nazywam dzidziullę) ma 4mm i bije jej już serduszko!!!:))) Odetchnęłam i jestem strasznie szczęśliwa, następna wizyta dopiero za miesiąc i oczywiście na ten czas zwolnienie mam:) Nie mam jeszcze w karcie ciąży terminu wpisanego:)
Zakupy w rossmannie więc zrobione i będziemy się smarować:) Synkowi pokazywaliśmy zdjęcie z USG i się cieszy ale chce brata (no w ostateczności może być siostra:))

Asiulka ja Cie nie chciala urazic, zalezy kto jak ciaze znosi. moja kolezanka na sprzataniu pracowala do 7 m-ca, ja co prawda pracuje w biurze, wiec i jest latwiej. Rob tak jak Ci serce podpowiada.

Motylek ato Twoja pierwsza ciaza? U mnie druga i tez mam mieszane uczucia:-p ale :-pk najwyrazniej mialo byc ;)

Na cik ja sobie obiecalam, ze bede sie pilnowac w tej ciazy (poprzednia 20kg +) mam nadal 5kg+ z ostatniej wiec bede sie pilnowac. U mnie zadziwiajaco dziala zapisywanie tego co jem, ale tak wszystkiego lacznie z paroma winogronami tu, a paroma kiszonymi tam :-D robie tak od 2 m-cy i juz sie zdyscyplinowala do 5 zdrowych posilkow :)

Dzieki za rady co do cwiczen dziewczyny, ide wlasnie robic posladki i boczki, bo synulo z ojcem pojechali na basen :)

Milego wieczoru :*

kotulcia super,że jest serducho! ja boję się,że za wcześnie umówiłam się na wizytę i zastanawiam się czy nie przełożyć bo już kiedyś przeżywałam stres "pustego jaja" i teraz to jajo ma 11 miesięcy ale nie chciała bym tego przeżywać drugi raz...:no:

Emilia S
mi zostało 8 kg z poprzedniej ciąży i mam mega motywacje. Zwłaszcza,żeby słodycze zamienić na owoce!

Lisica zazdroszczę, ja się ostatnio nie umiem ogarnąć i nawet z młodym na spacer mi się nie chce ruszyć :zawstydzona/y: może jak kupimy lekką spacerówkę to będzie mi łatwiej się zebrać ;-):tak:

Lecę kłaść młodego do spania :cool2:

reklama
na_cik u nas tydzień temu też jeszcze nic nie było. Teraz 16mm pęcherzyk i 4mm młoda:) Co do spacerówki polecam Peg Perego:) Lekki i wygodny:) Mieliśmy taką i byliśmy zadowoleni:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry