reklama

Październik 2014

reklama
Sory nie doczytam was.Bo bedziemy mieszkanie malowac i pakuje rzeczy.

Byłąm u onkologa,pół dnia,zbadał zrobił USG,igłą pobrał próbke z piersi(bolało nie zycze nikomu)no i nic nie powiedział,wyniki za tydzien bedą.

Garmelka:
ale narobiłas smakow, właśnie pije kawę bezkofeinowa, mniam mniam. A te twoje chalki wyglądają tak pysznie:-) Ja tez bym poprosiła przepis:-)

Magdalenka: oj bidulko to współczuje nocy, ja naszczescie przesypiam dobrze noc tylko do toalety często biegam. Zobaczymy jak to będzie dalej he he bo juz mnie krzyże pobolewaja i puchną mi nogi, ja jestem na chorobowym wiec siedzenw domu ale ja wcześniej ide na maternity 11 tyg przed porodem:-)

My mamy dylemat co do wozka. Na pewno stawiamy na stylowy wózek. Byliśmy zobaczyc je wczoraj. Mnie sie podoba Tako Acoustic (ale nie znam wymiarow i na zywo nie widzialam), a P. Jedo Memo Alu Plus Elegance. Nie chcemy żałować, ciężko zdecydować.... Facet w sklepie mówił, że Jedo lepszy, ale Tako jest cudny (przez neta) i bardziej w moim stylu :D

A inna sprawa, że chcemy rodzić drugie dziecię na 1,5 roczku Adusia, więc długo go nie poużywam.... Będziemy kupować w sierpniu - wszystko na raz.

Ooluch - ja z nudów wiele czytam w necie i można pogubić się z informacjami, ale szczerze polecam szkołę rodzenia. To informacje z pierwszej ręki od doświadczonej położnej. Uważam, że nie powinnaś się zastanawiać. Żałować nie będziesz, a zawsze możesz zrezygnować.
Ja lubię zdobywać nowe informacje :)

Czarna - dzięki za cynka co do spiworka. Widzę, że wszystkie użyte tkaniny mają atesty, więc też go kupię :) Super cena!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry