Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja jestem już prawie przekonana ze kupie na wiosnę spacerówke Britax. Muszę się tylko przejść do smyka zobaczyć go na żywo ale czytałam wiele pozytywnych opinii. Do wiosny będę używać gondoli po córce. Mam Implast Bolder4 i gondola jest super ale spacerówka to masakra!
Jak byliśmy nad morzem to generalnie królują Bebetto Nico granatowe z białym stelażem
Ja szukam pokrowca na nóżki do gondoli do espiro, bo nie mam. Ale dość ciężko, gdziekolwiek pytam to nie da się tego kupić. Trudno najwyżej kupię jakiś ocieplany śpiworek żebym mogła małego na zimę wozić w gondolce
Ja kupilam jedo memo fyn caly szary chodz ladny jeat jeszcze taki bezowy z kratka. Ja zdecydowalam sie na ten bo po 1 ja i M Wysocy i wozek tez, ma duza gondole co bylo podstawa i nie wazy wcale wiele no i mi sie naprawde podoba w kazdej wersji:-) aaa i co wazne podobna nie sa za czesto reklamowane.
Ja się chyba zdecyduję na ta szkołe rodzenia gdzie chodzę do ginekologa,płaci się 45 zł za spotkanie,albo 300 zł za całość.Ale prowadzą to położne z szpitala gdzie chce rodzić.Nowe spotkania odbywają się za jakieś 2-3 tygodnie
Byłam dziś w galerii kupić sobie jakieś klapki i sukienkę - efekt zakupów był taki że wróciłam z niczym i padłam jak pies zasypiając na 2 godziny...
W wątku kulinarnym wrzuciłam przepis na chałkę dla chętnych.
Co do szkoły rodzenia ja też chodzę do szpitala w którym chcę rodzić i jest za darmo
Wózki - jak ja Wam ich zazdroszczę... my zdecydowaliśmy się pożyczyć głęboki wózek (jakiegoś x-landera) od mojej bratowej a na wiosnę kupimy samą porządna spacerówkę, ale wiecie jak to jest, pierwsze dziecko to by się chciało kupować wszystko - taka radość z tych zakupów;-)
Domka - trzymam kciuki za wyniki!!! Będzie dobrze &&&
Garmelka ja też mam używany wózek. Nie opłaca się nowego kupować na te kilka miesięcy, lepiej potem kupić porządna spacerowke bo posłuży na dłużej. Tak mi się wydaje, tym bardziej ze wózek od bratowki dostaje z czego się ciesze bo za darmo