reklama

Październik 2014

Gnagna, mam nocną z alles. Przed ciążą byłam M i teraz też M pasuje mimo ogromnego biustu.

Wawka, to mamy szczęście, ze rosniemy latem i można w sukienkach chodzić. Większość moich sprzed ciąży jest ok.

Wlasnie doroslam do części ciazowych spodni kupionych na pozniej, a tu doopa, za ciepło. Myślę, ze dwóch par mam szansę wcale na tyłek nie założyć.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja może rozstępów nie będę musiała maskować. Ale napewno będę musiała zrobić jakieś zabiegi wybielajace na twarz. Bo wyszła mi ostuda :-/ w ciąży ze starszą nie miałam, teraz chyba od tego słońca. Choć krem do twarzy używam z filtrem 50:-/

Ja dzisiaj poskładałam jasne pranie malutkiej. Patrzcie ile tego mam po Laurze! A to jest tak z 2/3 bo jeszcze ciemne ciuszki :-) naprawdę nic nie będę kupowała!

Załączniki

• 1406739500227.jpg
    1406739500227.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 78
kacha piękne ubranka :) Ja tez nie mogę się oprzeć takim wyjściowym, wiem że nie często je będę ubierać ale są takie śliczne\
marrika ile bucików:)

Ostatnia edycja:
czarna - wg położnych z mojej SR to raczej kilka tobołków to obciach, tak więc myślę, że jedna konkretna torba na pobyt i mniejsza na poród to w sam raz. Ja będę miała torbę na kółkach, nie jest to walizka bo jest miękka, no i mniejszą torbę na poród.

gosiak - pierwszy parametr to długość szyjki, drugi rozwarcie zewnętrzne, trzeci wewnętrzne. Z tego co oczytałam to dobrze, że trzeci jest 0, ale i tak się oszczędzaj kochana. A masz informację czy szyjka miękka czy twarda?

wawka - ja mam o 2 kilo więcej w tej ciąży w stosunku do poprzedniej na tym etapie. Nie jest źle, ale zakładałam, że będzie mniej.:cool:

Ruda to tylko 3 pary takich miekkich bucikow. Jeszcze mam z 5 par balerinek, trampek i adidasow dla takich niechodzacych dzieci :) Nazbieralo sie tego sporo. Duzo rzeczy do dzisiaj kupuje mlodej w Niemczech, wiele na wyprzedazach doslownie za centy.

Kacha- superanckie kreacje :)

Ale jaja dzisiaj były na SR - pani pediatra ktora z nami prowadziła zajęcia, przerwała jej i o mało co nie zemdlala... Z gorąca!! Laska 30lat, 45kg niby okaz zdrowia i bęc upał ja powalił :(

Byłam tez w pepco (pierwszy raz) i tam sa jakieś dziwne oznaczenia wiekowe ciuchów - dwie babeczki sie mnie pytały na ile to lat (wiadomo/ myślały ze jak z brzuchem to obcykana jestem) a ja "yyyyyy nie wiem" :) no i kupiłam dwa bodziaki i dżinsy :)

Co tam u Was Gwiazdeczki? We Wrocławiu leciutko popadalo i troszkę sie orzeźwilo powietrze...

A ja czekam na deszcz! A tu nic:-( wiec zazdroszcze.

Zjadam na kolacje frytki, chodzily mi po glowie juz z dobry tydzien i dzisiaj musialam sobie dogodzic:-). Teraz mysle o ruskich pierogach! (Oczywiscie roobionych przez moja mamusie)

Dzisiaj zobaczylam na wynikach ostatniego usg zw termin jeat na 02.10! Doznalam szokuu bo to 11. Dni wczesniej niz na 1 prenatalnych:szok:

Kacha- ja tez mam teraz na 7.10 a z OM na 16.10

Ja mam 4 pary niedrapek - a Polozna (i to juz chyba 2 lub 3) mowila ze to zaburza rozwój dziecka / ze dziecko ma sie dotykać, dotykać mamę za cyca podczas karmienia, ze to najważniejszy zmysł jaki narazie daje mu poczucie bezpieczeństwa...

reklama
Pscolka oczywiście że nie trzymam dzieciaka w takich butach :-) to tylko do zdjęć haha poza tym wystarczyło że piętą o piętę otarła i buty pościągane :-)

Garmelka ja niedrapki w sumie tylko w szpitalu miałam. Po wyjściu ze szpitala koleżanka moja obciela młodej paznokcie i już nie były potrzebne. Ale np moja siostra miesiąc syna w nich trzymała! Aż w końcu mi zdjęcie wysłała jak wygląda na miesiąc to zadzwoniłam i ja opiepszylam z góry do dołu! To mi się tłumaczyła że boi się ze się młody podrapie albo wsadzi palca do oka albo ucha... Ale na szczęście udało mi się jej wyperswadowac dalsze używanie niedrapek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry