reklama

Październik 2014

Witam nowe kobietki.
Kurczę, ja nie mam totalnie apetytu!! Aaaaaaa!! Jak jem to od razu mam mdłości. Wczoraj przed obiadem usmażyłam placki z cukinii z kluskami, no i obiadu nie byłam w stanie zjeść. Martwi mnie to.

Asiulka - daj koniecznie znać jak sytuacja. Powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,mi zawsze gin mówiła,że po stosunku mogą wystąpić plamienia. A kłucia też są normalne na tym etapie. Ja bym tego jakoś mocno nie łączyła.

Minęło pół godziny od wzięcia Euthytoxu, to mogę zjeść śniadanie :/ Mam taki jadłowstręt, że wyprawa do kuchni to dla mnie mordęga. Może zjem teraz swój wczorajszy obiad....

Czy którąś z was bierze jodid? Wczorajsza dr powiedziała ze nie muszę brać wystarczy folik ale czy tego to lekarz nie powinien przepisać czy tez w aptece kupię jak kwas foliowy ?

Cyntia mam to samo. Każdy posiłek jest zmuszaniem się i rośnie w buzi. Czuje że już schudłam. Co zjem to zaraz mi niedobrze.
Asiulka daj znać, plamienia się zdarzają i przeważnie to nic poważnego.

I ja tak mam, więc to chyba normalne. Nic nie jest smaczne, na nic nie mam ochoty. Z drugiej strony jak tylko zrobi mi sie pusto w żołądku to jest mi niedobrze, więc muszę jeść. A że jest mi wszystko jedno co, to staram sie jeść zdrowe rzeczy - smakują tak samo mało fascynujaco jak te niezdrowe :-)

reklama
Mi też rośnie wszystko w ustach. Ale z drugiej strony jestem też ciągle głodna, a wtedy jeszcze bardziej mi niedobrze. Byle do kwietnia :-)

Cyntia, mi w poprzedniej ciąży mąż rano dawał euthyrox jak wychodził do pracy i jeszcze półprzytomna byłam. Od razu szłam spać, żeby te pół godz co najmniej przespać, a śniadanie czekało na mnie w lodówce, bo jak szybko czegoś nie zjadłam to obściskiwanie z kibelkiem murowane. Teraz się tak nie da niestety, bo mała wstaje równo z mężem i ja też muszę do niej wstać ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry