reklama
Chętne Panie zapraszam na chalke z inka
Magda- co do zakupów to ja nie pomogę bo nic nie mam... Jedyne co to płyn do mycia ciała i włosków, puder i mydło, podpaski, pieluchy, podkłady i poduszkę poporodowa

Ale słyszałam ze ten katarek jest świetny tylko faktycznie nie wiem jak na początek u takiego maleństwa..
Magda- co do zakupów to ja nie pomogę bo nic nie mam... Jedyne co to płyn do mycia ciała i włosków, puder i mydło, podpaski, pieluchy, podkłady i poduszkę poporodowa

Ale słyszałam ze ten katarek jest świetny tylko faktycznie nie wiem jak na początek u takiego maleństwa..
Załączniki
garmelka ale smaki robisz mniam mniam, chętnie wciągnęłabym coś takiego na drugie śniadanko
Zastanawiałam się co kupić do wózka na jesienno-zimowe spacery, czy zwykłą pościel czy wystarczy grubszy kocyk i kombinezon i przeglądając allegro trafiłam na takie śpiworki śpiworek Do ŁÓŻECZKA, do wózka,dla niemowląt - SEN (4388906754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i chyba kupię coś takiego. Fajne są bo można regulować ich długość, można zrobić w nich mały zagłówek, można samemu dobrać rodzaj tkaniny i jest dużo kolorków do wyboru. No i są obustronne a przede wszystkim tanie
Zabrzmiałam jakbym reklamę robiła tej firmie
ale wygląda mi to naprawdę ciekawie. Pewnie przyda się też spokojnie w łóżeczku.
My dziś mamy gości wieczorkiem, wpadają znajomi więc zaraz biorę się trochę za ogarnięcie domu i jakąś sałatkę. Miłego dnia dziewczynki!
Zastanawiałam się co kupić do wózka na jesienno-zimowe spacery, czy zwykłą pościel czy wystarczy grubszy kocyk i kombinezon i przeglądając allegro trafiłam na takie śpiworki śpiworek Do ŁÓŻECZKA, do wózka,dla niemowląt - SEN (4388906754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i chyba kupię coś takiego. Fajne są bo można regulować ich długość, można zrobić w nich mały zagłówek, można samemu dobrać rodzaj tkaniny i jest dużo kolorków do wyboru. No i są obustronne a przede wszystkim tanie

My dziś mamy gości wieczorkiem, wpadają znajomi więc zaraz biorę się trochę za ogarnięcie domu i jakąś sałatkę. Miłego dnia dziewczynki!
Czarna - bardzo fajny ten śpiworek, nawet na początek jako kołderka do normalnego łóżeczka
garmelka - poproszę o przepis
Nie pamiętam kto pytał o coś do odciągania katarku - my na początku mieliśmy taki zwykły odciągacz Fridę:: ASPIRATOR do nosa FRIDA 1. katar, odciągacz, dziecko - e-zikoApteka, ale jak dla mnie nie był zbyt efektywny. Potem kupiliśmy już "Katarek" czy jakiś inny do odkurzacza i nadal czasami go używamy. Na początku nie było aż tak dużo płaczu, natomiast im Julcia starsza, tym gorzej i czasami reaguje już histerią na widok odkurzacza
Ale mając do wyboru męczące się dziecko, a chwilę płaczu, wolimy to drugie
A u nas dzisiaj brzydka pogoda...

garmelka - poproszę o przepis
Nie pamiętam kto pytał o coś do odciągania katarku - my na początku mieliśmy taki zwykły odciągacz Fridę:: ASPIRATOR do nosa FRIDA 1. katar, odciągacz, dziecko - e-zikoApteka, ale jak dla mnie nie był zbyt efektywny. Potem kupiliśmy już "Katarek" czy jakiś inny do odkurzacza i nadal czasami go używamy. Na początku nie było aż tak dużo płaczu, natomiast im Julcia starsza, tym gorzej i czasami reaguje już histerią na widok odkurzacza

A u nas dzisiaj brzydka pogoda...
ruda1991
Fanka BB :)
Oczywiście że planuje karmienie piersią ale nigdy nie wiadomo jak to będzie.... Chyba wstrzymam się z kupnem tego mniejszego smoczka do butelki może akurat nie będzie mi potrzebna butelka
Policzyłam dzisiaj, że jak zrobie zakupy w aptece internetowej za 100 zł to zostanie mi do kupienia tylko ręcznik z kapturkiem, 2x koszule dla siebie i stanik do karmienia.... Tylko tyle... Co ja będę robić bez zakupów dla dziecka do października?
Acha czeka nas jeszcze kupno szafy ale to już nasz wymysł
Policzyłam dzisiaj, że jak zrobie zakupy w aptece internetowej za 100 zł to zostanie mi do kupienia tylko ręcznik z kapturkiem, 2x koszule dla siebie i stanik do karmienia.... Tylko tyle... Co ja będę robić bez zakupów dla dziecka do października?

Acha czeka nas jeszcze kupno szafy ale to już nasz wymysł

Cześć dziewczyny
Chciałam zapytać czy zapisałyście się już do szkoły rodzenia, czy będziecie z tego korzystać i co o tym myślicie?
To moja pierwsza ciąza, ale myśle, że poradzę sobie ze wszystkim i raczej się nie wybiorę. Będę słuchać rad lekarza podczas porodu i dam rade. Nie mogę się już doczekać rozwiązania i jakoś mnie to nie przeraża. Nie wiem jak wy, ale ja jestem juz znudzona ciążą i chcialabym żeby się skończyła
Chciałam zapytać czy zapisałyście się już do szkoły rodzenia, czy będziecie z tego korzystać i co o tym myślicie?
To moja pierwsza ciąza, ale myśle, że poradzę sobie ze wszystkim i raczej się nie wybiorę. Będę słuchać rad lekarza podczas porodu i dam rade. Nie mogę się już doczekać rozwiązania i jakoś mnie to nie przeraża. Nie wiem jak wy, ale ja jestem juz znudzona ciążą i chcialabym żeby się skończyła
Ja sie zapisałam na szkole rodzenia i jestem z tego bardzo zadowolona. Tylko jedne zajęcia są o porodzie. Ważne są dla mnie zajęcia z obsługi niemowlakow podczas których tatusiowie (!!!) Uczeni są kąpieli itd. To dla mnie ważne żeby mąż pocwiczyl na lalce i nabrał pewności.
Ostatnia edycja:
magda821221
Fanka BB :)
Madzia93: a ktory model z Tako kupujesz? bo ja sie zastanawiam nad Laret albo Alive i ile w Polsce kosztuje bo w Uk £420 strasznie dużo ale 3w1 sama juz nie wiem czy nie za drogo jak na wozek!
reklama
Właśnie dlatego chyba nie wybiorę sie do szkoły rodzenia, mój mąż pracuje do późnego popołudnia i ciezko będzie nam razem chodzić na zajęcia. U mnie są bezpłatne zajęcia przy szpitalu, ale Zniechecilam sie po zobaczeniu zdjęć z zajęć, gdzie przyszłe mamy siedziały z pomalowanymi brzuchami.. jakoś mnie to nie kręci. Wolę usiąść z ksiazka, a brzuch mogę pomalować sobie w domu jak będę chciała. Tak sobie myślę, że sama opieka nad noworodkiem przecież nie może być taka trudna i zawsze babcia może wspomóc radą w razie kryzysu. Mam nadzieję 
Ostatnia edycja:
Podziel się: