Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ala nie obrażę się jak mi dasz kilka takich frytek bo też lubię takie najlepsze ja dziś robiłam kurczaczka bo w sumie dawno nie jadłam bo mi nie wchodził do tego mizeria
Poziomki współczuje, to moze chłopa i dzieci do pl na tydzien wyślij, odpoczniesz troche ja sie tak wymądrzam a sama panikuje jak moje dziecię na wycieczce sie ma, a pół dnia dopiero jej nie ma. Moze na długi spacer ich wyślij i troche poleniuchuj bo chyba rzadko ci sie to zdarza
Was tez tak plecy bolą zwlaszcza na dole? Ja niewyrabiam chyba za duzo w ruchu jestem albo niewiem ogarnialam kilka godz dom itd i teraz przed lekarzem chwile polezalam doszlam z takim bolem ze ała
Tekila to moja cora zrobiła ci smakaale niedawno przyszła ze szkoły bolało ucho dałam nurofen a teraz ma goraczke przeczuwam ze bedzie angina a dopiero co niedawno była chora teraz maz prawie wyzdrowiał to teraz mała chora istny szpital w domu masakra