Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć :-)
Mnie mąż dziś zabrał do naszej ulubionej kawiarni na czekoladę i znowu okazało się, że nie dam rady... jakoś mi słodkie nie smakuje ostatnio.. musiałam kupić sok, żeby choć się trochę pocieszyć :-)
Ogólnie też uznałam, że nie służy mi siedzenie na takim zwykłym krześle tak wiecie sztywno bo później się jakoś dziwnie czuje. Nie, że boli ale jakby bardziej napięty brzuch i jak zjem coś to mi późnej tak w jelitach dziwnie...Ech ech :-)
Witam, dziewczyny mam do was pytanie dotyczące pulsu. Ciśnienie zawsze miałam niskie wahające się od 90/70 do 120/80, a puls ok 80. Teraz puls min 100. Raz 110, raz 120, a kiedy źle się czułam to 142... Mój lekarz mówi, że to normalne, ale z przykładu z życia - gdy szwagierka miała taki puls lekarz wysyłał ją na dodatkowe badania itd.Jaki wy macie puls? Wiktorka postaraj się nie stresować się tak bardzo trzymam kciuki za pomyślna przeprowadzkę. Ostatnio też miałam wrażenie że mniej się rusza...
Tekila ja również stwierdzam, że siedzenie na twardym źle oddziałowuje na mnie ale mnie właśnie boli i brzuszek mocno się napina
Betka nie nie w domu. Wlasnie skonczylismy siedzimy w domku. Mam nadzieję, ze ta nerwowka zniknie juz i zacznie sie spokoj.
Justki nospe wez moze ?? Podobno teraz juz czasami moze sie stawiac