reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tekila nie jestem nauczycielka ale staram sie pomagac w imprezach czy wycieczkach i widze jak sie zachowuja dzieci i powiem tak ze my bylismy inaczej wychowywani nauczyciel to był ktos wazny trzeba było miec respekt a teraz rodzice nie szanuja nauczycieli powiem taki przykład bratanicy z gimnazjum była lektura do przeczytania i pani powiedziała ze trzeba zaznaczyc wazne fragmenty fiszkami a ze moja bratanica poszła do kuzynki po ksiazke ktora miała zaznaczone to miała farta ale ona wcale ta bratanica nie jest prymusem dostała 5 i jeszcze jedna osoba ktora miała zaznaczone a mamusa prymuski na zebraniu sie pyta dlaczego jej dziecko niedostsło 5 no to co niezwaliło by ciebie to z nóg

Wiesz mnie mało co zaskakuje :-) ja musiałam tłumaczyć się gęsto dlaczego dałam dziecku 1 z karkówki ( dostała 2/10p) i w rezultacie nie mogłam jej postawić...dyro kazał mi ją wycofać... z uwag też trzeba się tłumaczyć itp...na takie czasy :-) choć poza tym wszystkim bycie historykiem na lekcjach uwielbiam. Poza już nie jest łatwo :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz mnie mało co zaskakuje :-) ja musiałam tłumaczyć się gęsto dlaczego dałam dziecku 1 z karkówki ( dostała 2/10p) i w rezultacie nie mogłam jej postawić...dyro kazał mi ją wycofać... z uwag też trzeba się tłumaczyć itp...na takie czasy :-) choć poza tym wszystkim bycie historykiem na lekcjach uwielbiam. Poza już nie jest łatwo :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry