reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tekila brzuch jest napiety i odczuwać możesz ciągniecie i dyskomfort.
Teraz dopiero sie zaczną bóle, ciągnięcia i inne dziwne rzeczy:/
Ja miałam rwę kulszowa w swych ciążach :(

Betka objawy woreczka żółciowego?

Agica tylko spodnie widziałam ale da sie przystosować niektóre ubrania;)

Betka a męża to Ty do tych okien nie masz?

Ozlopalam sie mrożonej kawy z bita śmietana [emoji7][emoji39][emoji39] odrazu brzuch jak w 8 miesiacu[emoji23]
Lubię tam kupować bo koszulki dla dzieciaków mam po £1,3-2 to poprostu raz na jakiś czas idę biorę stosik i po kłopocie. Kupiłam sobie cudna spódnice i przy kasie miła niespodzianka bo zamiast 10 jak na metce kasa nabiła 5:) Miałam kupic jednej i jak zwykle pokupowalam dla wszystkich. W hm sukienki po 2 ale jak kupisz 4 to po 2 i jak nie wziąć [emoji23]

U nas dziś fasolka i kalafior ale nie z powodu postu a poprostu bo szybko.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Mąż w pracy dzis wyjatkowo wiec mądra ja pierwszy raz odkad jestem w domu wzielam sie za sprzatanie okna itd potem juz nie dam rady moze to bedzie musial cwaniak:) leze pachnie w domu jak ja tak lubie...a z nerwobolami nie wiem co mozna zrobic co jakis czas tak mam:(
Poziomkii zazdroszcze za takie ceny grzech nie kupic!:) ja w necie z primarku torebki kupuje bo mi zawsze pasuja sa niedrogie ale mam i mam...
Tekila przynajmniej jestes spokojniejsza

Hej kochane!
Z tydzień mnie nie było, ale już się tłumaczę..
Miałam zapalenie krtani, ogólnie złe samopoczucie, a do tego młody ma ferie i w domu cały czas... Szkoda gadać ;)
Zero odpoczynku ;)

A dzisiaj wylądowałam już na pogotowiu...
Zjadłam rano śniadanie, było wszystko ok, potem chciałam wstać i taki skurcz mnie wziął na całą lewą stronę brzucha i podbrzusza że ruszyć się nie mogłam. Po 20 min jak nie przechodziło, zadzwoniłam do swojej lekarki, a okazało się że ona ma urlop... Wiec do siostry żeby mnie na pogotowie zawiozla... Siedziałam tam prawie 5 godz... Z młodym... Tragedia. Wszystkie badania porobili i z dzidzia wszystko dobrze... A ja zapalenie pęcherza i jakieś tam zrosty przy macicy... Nie zakumałam o co chodzi... Szyjka skrócona. Mam leżeć i wypoczywać...
Ehhh...
Myślę że teraz zacznie się tylko dobrze..

Poczytam was trochę, bo jest co ;)

Buziaki

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ojej agnieszka biedaczku zawsze jak któraś się nie odzywa kilka dni to coś złego się dzieje,masakra
Odpoczywaj teraz dużo i powinno być dobrze:) jeśli młody Ci da oczywiście heh
No dziś straszny dzień też mnie dziadostwo dopadło ale już wporządku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry