reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
No i jestem nasmialam sie jak poczytalam o mężach walka o zycie, ja dzis tez mowie nic nie robie wczoraj te okna lazienka wyszorowana dzis ja na zakupki a mąż chcąc nie chcąc obiad zrobił bo by przymarł z głodu:)kupilam sobie strój kąpielowy jestem walnięta ale na moje cycki teraz idealny potem bym zalowala to se kupiłam:)
Dzis jestem spiaca taka niedorobiona.
Ja mam dwa koty jedna 10 letnia ktora chrapie jak dziad a druga kotka 3 letnia i mloda dzis nocka na dworzu bo nie chciala wrocic z podworka a teraz spi jak zabita w domku najgrzeczniejszy kotek swiata:D

Betka to pożycz bo moja mnie na basen ciągnie a ja w stary raczej sie nie wbije:) posprzątałam troche ale tak bez szału i zjadam magnuma orzechowego:) córa ma ferie za tydzien i gdzies bym sie ruszyła chetnie, do Polski bilety drogie:( Walia chodzi mi po głowie podobno piękna:)

o taki, wzięłam bo ma szerokie ramiączka i nie jest wogóle usztywniany a ja teraz takie lubię

Załączniki

• DSC_0022.JPG
    DSC_0022.JPG
    866 KB · Wyświetleń: 91
Agica ok pożyczę nie ma sprawy:) tylko mój jest wieelki:D tzn góra
No bilety są dość drogie, może popatrz na grouponie jakieś fajne są czasem wycieczki i za dobrą cenę:)

Betka superowy tez lubię szerokie ramiączka:) tez sobie taki kupie:) w poprzedniej ciazy jak juz byłam ogromna i kręgosłup mi wysiadał to ulgę czułam tylko w basenie:)

reklama
Betka chłop jak musi to wszystko zrobi[emoji23]
Śliczny ten strój:)

Mojego na basen sie nie da wyciągnąć:( Nie to ze pływać nie umie bo był ratownikiem, poprostu mu sie znudziło [emoji17] muszę go pourabiac.
Teraz dzieciaki maja tydzień wolnego to jest "umierający" Heh

Agica oooo dobrze gadasz z tym magnumem [emoji4]
My tez myślimy o walii śle w wakacje raczej. Zobaczymy czy ciaza pozwoli.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Do góry