• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Pola ja zamierzam jakąs hustę sobie kupić albo pareo jakoś brzuch zakryję jak będę plażowała no i chyba taki namiot sobie kupię ten samorozkładający żeby się skryć jak co bo ostatnio na plaży już mnie wkurzało słońce a byłam tylko dwie godz:)

Jest ancymon, ale jak to dziecko.
Ostatnio lezalam i stękałam w chorobie, przyniósł mi mleko z czosnkiem, kazał leżeć i mówi "załatwię Ci jeszcze coś do jedzenia ok?" poleciał do tatusia i mówi " masz numer do księdza? Bo mama umiera"
Sama zobaczysz jak to jest.:tak: radość, aby zdrowie było a reszta do przetrwania

Betka pewnie posłuchał, :wink: nie wiedział że ksiądz to już wiele nie pomoże.
Tylko gdzie posłuchał że tata późno z pracy wraca bo drukuje pieniądze? I w urzędzie to babce powiedział a poloznej na IP że też sobie kupi taką drukowarke i też będzie drukował. Babka sama była zainteresowana zakupem tej drukowarki.:rolleyes2:

Jak się urodził to mówiłam "żeby nie urósł, żeby nie urósł" a teraz brakuje mi takiego bąbelka, ale tak jak piszesz chyba każdy wiek ma swoje uroki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry