reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Mnie co jakiś czas kuje to tu to tam, ale dopóki nie boli mnie podbrzusze czy nie ma jakiś plamień to jestem w miarę spokojna(choć wiadomo zawsze w głowie coś tam się pojawia)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Betkaa ty bez przerwy masz przeboje z brzuchem. Nie masz czegoś z woreczkiem żółciowym?

U mnie tez widac kopniaki [emoji4] ale mój mężczyzna tak samo aktywny jak ja czyli wieczorem i noca [emoji39]

Dzis rano dziewczynki oglądały teatrzyk kukiełkowy, potem pojechaliśmy na szybki zakupy po wiecej sukienek do H&M i potem do parku bo wesołe miasteczko było. Sa ledwo zywe[emoji23]
Teraz mezus poszedł po lody i piwko (0%) [emoji4]

Dziewczynki dostały masa prezentów w tym sporo chleba polskiego bo widocznie firma sie promowała i mamy dzis na obiad chleb w jajku[emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Mi raz tak stwardniał ale na około minutę po seksie..no wiecie na końcu.. B-) normalnie cala macica, ale byłam przerażona! Czy to normalne, że przy orgazmie tak się dzieje?Sorry, za bezpośrednie pytanie....

Tekila ostatnio wlasnie gdzies w artykule pojawilo mi sie ze po orgazmie moze stwardniec brzuch ale nie pamietam czemu co i jak:)
Poziomki ja mam problemy z jelitem drazliwym ale i tak odkad jestem na zwolnieniu mniej mi dokucza jak w pracy dochodzil do tego stres to byla masakra po nospie dzis mi ulzylo poza tym polezalam dzis:)
Nie mow ze robilas chleb z jajkiem taki smazony? Bo Nas ostatnio na taki wzielo z keczupem hehe...to sie dziewczynki wyszalaly dzien pelen emocji..

reklama
Mi raz tak stwardniał ale na około minutę po seksie..no wiecie na końcu.. B-) normalnie cala macica, ale byłam przerażona! Czy to normalne, że przy orgazmie tak się dzieje?Sorry, za bezpośrednie pytanie....

No po to przecież tu jesteśmy zeby się pytać :)
Każda z nas przechodzi to samo ;)
POZIOMKI
Magnez wezmę... Dzięki kochana!

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry