reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pazdziernik 2016

Agica w Walii byłaś super też bym sobie gdzieś pojechała na wycieczkę, takie plany były ale w sierpniu raczej będę nie w stanie a wcześniej remont w domu także morze zostaje jedynie:) ale dobre i to
Uuu nas też odpadają wakacje :( My zaczynamy remont 18 czerwca. Boje sie tej daty. Będziemy ściane burzyc, tapetować . I ogólnie komody musze pokupić, bo nie ma nic dla małego :o :o olabola haha :D

a y kiedy walczycie z tym ogrzewaniem?

reklama
Uuu nas też odpadają wakacje :( My zaczynamy remont 18 czerwca. Boje sie tej daty. Będziemy ściane burzyc, tapetować . I ogólnie komody musze pokupić, bo nie ma nic dla małego :o :o olabola haha :D

a y kiedy walczycie z tym ogrzewaniem?

Wiesz co na dniach chyba w tym tyg zalatwialismy z gazownia najlepsze ze musi byc projekt ktory musi zrobic taki typek i teraz najlepsze zgoda wszystkich mieszkancow naszej kamienicy:/ czego nie rozumiem bo tu ani wspolnoty ani wlasciciela kamienicy nie ma kazdy ma wykupione mieszkanie...najpierw skuc sciany ktos musi zeby ocieplic i wchodzi koles od instalacji gazowej potem malowanie scian, wymiana podlogi w pokoju dla malego i w sumie na tym pokoju sie skupimy wszystko wymieniamy tam Masakra...:/

Wezcie mnie walnijcie nastroj dzis mam ze hoho jakis melancholijny i mi smutno..:( jak moj dalej bedzie tak latal to ja chyba sama bede zajmowala sie domem i dzieckiem rozumiem pasje ale k....bez przesady!!:/

Betka łączę sie z Tobą w bólu:) my remont rok temu skończyliśmy. Tylko to bylo wszystko od początku. Teraz tylko.mlodej pokoj trzeba zrobić, tzn odświeżyć i szafe zbudowac.

Wiesz co na dniach chyba w tym tyg zalatwialismy z gazownia najlepsze ze musi byc projekt ktory musi zrobic taki typek i teraz najlepsze zgoda wszystkich mieszkancow naszej kamienicy:/ czego nie rozumiem bo tu ani wspolnoty ani wlasciciela kamienicy nie ma kazdy ma wykupione mieszkanie...najpierw skuc sciany ktos musi zeby ocieplic i wchodzi koles od instalacji gazowej potem malowanie scian, wymiana podlogi w pokoju dla malego i w sumie na tym pokoju sie skupimy wszystko wymieniamy tam Masakra...:/

Wezcie mnie walnijcie nastroj dzis mam ze hoho jakis melancholijny i mi smutno..:( jak moj dalej bedzie tak latal to ja chyba sama bede zajmowala sie domem i dzieckiem rozumiem pasje ale k....bez przesady!!:/

Wy to dopiero roboty macie :/ pewnie więcej załatwiania, srania niż roboty. Przeważnie tak jest :/
kosztowne to będzie masakra :( współczuje

Ja się nażarłam jak świnia i też jestem nie zadowolona, pociesze Cie hahah
moj po nocce sie wyspał i od 10 z kosiarka zapieprza, juz mi łep pęka :o

Betka łączę sie z Tobą w bólu:) my remont rok temu skończyliśmy. Tylko to bylo wszystko od początku. Teraz tylko.mlodej pokoj trzeba zrobić, tzn odświeżyć i szafe zbudowac.
Wiktorka no na motocrossie :/ juz byl w tym tyg dwa razy i dzis na 3/4 dnia a potem.z chlopakami wychodzi a ja sama i sama...czasem tak lubię ale nie co week...Ty tez na moto cos pisalas jezdzilas? Ale pewnie takim klasycznym:)
Tez bedziecie robic szafe zabudowana? Ja taka chce wlasnie w tym pokoju ktory bedziemy glownie robic no poza ogrzewaniem.

Patka toc to bedzie rozpierdziel na cala chate!!! Az sie bojam...
Patek co jadlas dobrego? Ja robie zapiekanke ziemniaczana z kielbaska warzywami...chyba dla siebie i kotków ale niewazne:D

Tak my many turystyk/ plastik i ja z moim. Kocham to! Przyszlego sezonu doczekac sie.nie.moge :) choc moj odpuscil troche w tym roku, czasami jezdzi, ale duzo mniej. Mowi, ze przykro mu jak wie, ze ja sama w domu. Mial w Alpy na tydzien jechać, ale jeszcze nie wiadomo. Do znajomych tez we 2 chodzimy.
No my musimy zmienic teraz.mamy taką 2 metry chcemy na 4, ale raczej moj bedzie budowal bo strasznie drogo wychodzi jak firma buduje. Betka czemu z nim nie pogadasz?"

Patka toc to bedzie rozpierdziel na cala chate!!! Az sie bojam...
Patek co jadlas dobrego? Ja robie zapiekanke ziemniaczana z kielbaska warzywami...chyba dla siebie i kotków ale niewazne:D
Ja gulasz , ziemniaki i surówka z kiszonej z marchewą ♥ uwielbiam
ale zapiekanke też bym pochłonęła! jezu ile ja jem :(
ale całe szczeście waga stoi w miejscu hehe :D

Tak my many turystyk/ plastik i ja z moim. Kocham to! Przyszlego sezonu doczekac sie.nie.moge :) choc moj odpuscil troche w tym roku, czasami jezdzi, ale duzo mniej. Mowi, ze przykro mu jak wie, ze ja sama w domu. Mial w Alpy na tydzien jechać, ale jeszcze nie wiadomo. Do znajomych tez we 2 chodzimy.
No my musimy zmienic teraz.mamy taką 2 metry chcemy na 4, ale raczej moj bedzie budowal bo strasznie drogo wychodzi jak firma buduje. Betka czemu z nim nie pogadasz?"

My mamy znajomego stolarza to zrobi Nam po dobrej cenie, a Wy wieksza chcecie..mi miejsca brak w szafach malo mam dlatego mysle ze taka do sufitu to dobra opcja..fajnie razem tak smigaliscie akurat z ta odmiana co moj to tak raczej meskie wyczynowe hehe
Jutro mu bede na glowe wjezdzac i niech sobie nie mysli

Ja gulasz , ziemniaki i surówka z kiszonej z marchewą ♥ uwielbiam
ale zapiekanke też bym pochłonęła! jezu ile ja jem :(
ale całe szczeście waga stoi w miejscu hehe :D
Tyle zjadla i takie dobre i jeszcze mi sie tu czai na zapiekanke cwaniaczka hehe:D
Tez bym chciala gdyby moja waga stala w miejscu zrob cos:D

reklama
Betka i my sie nie.miescimy wlasnie wiec tez 4m i do sufitu. Tylko my wiesz i odkurzacz i wlasnie stroje motorowe to juz pol szafy, a moge zapttac ile.płacicie?

Do góry