reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Betka dokładnie, pogadaj z nim. Ja jak mojemu nie wywalę jak krowie na rowie to sam nie wymyśli a głupi nie jest tylko jakos nie potrafi czytać w mo ich myślach:) wiec juz nie marnuje czasu i nerwów tylko od razu mowię o co mi chodzi

Beatka ja się łącze w bólu bo mój piłkarz i co niedziela go nie ma plus treningi. Wkur. Mnie to od zawsze wszystkie niedziele rozpiep...! :/

Co do remontu to ja bym oroponowala osobny wątek założyć?!:) wszystkie widzę się za to wzięły! My też i łazienką od podstaw, i kuchnia i wlasniw szafa w sypialni... Dziś byliśmy po same mdf na wnętrze, bo mąż też sam robi i to juz koszt 800pln... A gdzie drzwi?!?!! :)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Beatka ja się łącze w bólu bo mój piłkarz i co niedziela go nie ma plus treningi. Wkur. Mnie to od zawsze wszystkie niedziele rozpiep...! :/

Co do remontu to ja bym oroponowala osobny wątek założyć?!:) wszystkie widzę się za to wzięły! My też i łazienką od podstaw, i kuchnia i wlasniw szafa w sypialni... Dziś byliśmy po same mdf na wnętrze, bo mąż też sam robi i to juz koszt 800pln... A gdzie drzwi?!?!! :)

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jest albo sob albo nd plus oczywiscie trening w tyg...
Poprawilam sobie humor poszlam na lody:)
No moja szafa ponad tys wyjdzie niby..

Moje dziecię dzisiaj nocuje u koleżanki, a ja zamiast sie wypindrzyc i z mężem na balety isc to siedze, popcornem sie objadam i Opole oglądam no jak stara baba...

No chyba na drutach zaczne robić;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry