Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mojemu powiedzialam ze jak kupi kiedys motor to rozwod. Od razu polecial do sklepuPersea no jo pięćdziesiona na karku..
Moj ma takie hobby jakim jest motocross i wczoraj jakbym cos czula wkurw caly dzien i wrocil jak sztywniak bo polecial na motorze wydarlam sie ze na sor zapieprzac ma i tak tam do nocy siedzielismy ma nadlamane dwa odcinki kregu i lezy jak czopek dzis..ahh Wam mowie to ze mna w ciazy nie ma zadnych problemow a tatus polamany prawie...dzis juz i tak lepiej moze na mnie patrzec obok![]()
No ja tez z 58,startowalam ale wtedy to myslalam ze raz w zyciu sobie pojem. I pojadlam. Pozniej taka polamana jezdzilam na rowerku ale schudlam a teraz ponownie wkraczam na sciezke zla.Betka dużo cierpliwości a dla męża zdrowia, ale niech nie naciaga nas na trzymanie kciuków bo my tu mamy sporo pracy z tymi kciukami. Ostatni raz.
@PerseaNigra Trudno uwierzyć że z taką figurą ja twoja można się tak doprowadzić. Ja startowałam z 58 i przybrałam 30
Potwór i do tego głupi.