reklama

Pazdziernik 2016

Ja ze wzdęciami to się naprzeżywałam, ale poza ciążą, teraz jakoś mi mniej dokuczają no chyba, że się objem takich rzeczy wzdymających...
poziomkii co u Ciebie? ja już się martwiłam, że się nie odzywasz..

reklama
Patka hahaha a ja mowie kurde co mi tu zajezdza:D
Z tydz temu tez jadlam... gorzej niz skunks:D:D
Dobra juz nic nie pisze:D
ożesz Ty haha !!! sorki to ja popuszczam :D Ale moje to fiołki, nie rozumiem co Ci śmierdzi :D
Hehe glupio to zabrzmi, ale Patka ja zazdroszcze! Mam takie wzdecia, ze hej. Espunisan nie działa :( wiec testuje herbatke koperkowa i suszone śliwki
Kochana a próbowałaś zjeść jogurt acivie ? śliwkowa działa cuda. Też miała problemy i co 2,3 dni zjem i ide. I brzuch nie boli , bo cały czas trąbie po niej :D

Dziewczyny, a tak z innej beczki sie zastanawiam, od razu bedziecie chrzcic swoje dzieci ?
Ja bym chciala poczekac z rok lub dwa i wziac slub i od razu ochrzcic młodą. Byla ktoras z was na takiej uroczystości?
Ja chrzciłam córkę jak miała 7 miesięcy. Przy okazji wzięliśmy kościelny. Byliśmy parę lat po cywilnym. Jesteśmy niereligijni ale zrobiłam to chyba trochę dla rodziców i po to, żeby nie mówić do teściowej "pani" bo mi wstyd było, że ktoś pomyśli, że mam nieślubne dziecko. I żeby nie było, nie mam nic do nieślubnych dzieci ale sama chciałam mieć ślubne :P

Patka niech nie przesadza chociaz ladnie pachnie w domu:D:D
Co ja sie nameczylam ze wzdeciami juz od rana przy pustym brzuchu i zawsze w pracy w torebce espumisan najgorzej tak siedziec scisnieta przy biurku czasem ryczec mi sie chcialo czemu ja mam takie problemy kilka lat..
A activia sliwkowa mowisz dobrze dziala?

reklama
pachnie cudownie :D
no spróbuj sobie :) inne na mnie nie dzialają a ta być może że śliwkowa działa cuda :)
a mogłam nie isć do kibelka 10dni :/
teraz zajadam truskawki i po truskawach też mnie czyści . Ja próbowalam juz wszystkiego, bo brzuch mialam jak kamien taki pelny :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry