Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ożesz Ty haha !!! sorki to ja popuszczamPatka hahaha a ja mowie kurde co mi tu zajezdza
Z tydz temu tez jadlam... gorzej niz skunks
Dobra juz nic nie pisze![]()
Kochana a próbowałaś zjeść jogurt acivie ? śliwkowa działa cuda. Też miała problemy i co 2,3 dni zjem i ide. I brzuch nie boli , bo cały czas trąbie po niejHehe glupio to zabrzmi, ale Patka ja zazdroszcze! Mam takie wzdecia, ze hej. Espunisan nie działawiec testuje herbatke koperkowa i suszone śliwki
Ja chrzciłam córkę jak miała 7 miesięcy. Przy okazji wzięliśmy kościelny. Byliśmy parę lat po cywilnym. Jesteśmy niereligijni ale zrobiłam to chyba trochę dla rodziców i po to, żeby nie mówić do teściowej "pani" bo mi wstyd było, że ktoś pomyśli, że mam nieślubne dziecko. I żeby nie było, nie mam nic do nieślubnych dzieci ale sama chciałam mieć ślubneDziewczyny, a tak z innej beczki sie zastanawiam, od razu bedziecie chrzcic swoje dzieci ?
Ja bym chciala poczekac z rok lub dwa i wziac slub i od razu ochrzcic młodą. Byla ktoras z was na takiej uroczystości?
na mnie żadna nie działała, a ta ..Patka o sliwkowej akurat nie probowalam,.jutro kupie