reklama

Pazdziernik 2016

Świstak, no po godzinie masz za dużo, po dwóch też ax za bardzo nie spadło. Teraz sa inne normy i 2 lata tejmu na pewno kazaliby ci powtarzać. Myślę, że lekarz każe Ci powtórzyć. Dka mnie do końca Nie jest ok. Oby to tylko jednorazowy wybryk[emoji6] jest jeszcze badanie krwi, które sprawdza cukier z ostatnich tygodni, może Ci zleci.

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mnie ze 3 razy takie bóle podbrzusza rano budziły , lekarz mi powiedział żeby brać scopolan ( na receptę) albo no spe i mniej chodzić a więcej leżeć i od tygodnia tak robię i na razie jest dobrze

Swistak mi powiedzieli, ze dziwny wynik pewnie bedziesz musiała powtorzyc. Betka sprobuje pozniej cyknac tylko za dluga jest :( ale fakt mega szybko. Agnieszka mnoe czesto tak boli lekarz mówi, ze to macica rosnie stad ten bol, ale raczej nie mialam tak mocnego zeby nospe brać, no moze z raz. Zadzwon do swojego doktora, ja zawsze dzwonie nawet z każdą najmniejszą watpliwoscia. Dziewczyny od zeszlego tyg schudlam z kilogram pewnie z odstawienia słodyczy teraz boje sie, ze lekarz.mnie skrzyczy

reklama
Wiktoria a może np to woda zeszła? Albo może w tym tygodniu masz lepsze trawienie i nic nigdzie nie zalega? Kg to nie dużo, więc o ile nie masz niedowagi to raczej nic się nie stanie :-)

Aga ja też mam co jakiś czas bóle ale np w okolicy pachwin- czyli więzadła. Teraz czuje kłucie w jelitach ale to sama jestem wina bo zjadłam mega pikantne ogórki :-)
Jeśli nie przejdzie to co szkodzi pojechać sprawdzić, zawsze to stres mniej :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry