reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Madziula, ja na samym poczatku, jak sie dowiedzialam o ciazy, mialam wszystkie objawy, a potem jak reka odjal. Tez zaczelam sie bardzo martwic az do wczoraj wieczorem.. w nocy mialam takie mdlosci, ze spac nie moglam. A dzisiaj nic.. procz bulgotania w brzuchu. Duzo objawow pojawia sie dopiero pozniej podobno,a to tez zalezy od indywidualnych przypadkow, moja kolezanka dowiedziala sie o ciazy w 7t i nie miala w ogole objawow, moja mama np tak samo z tego co opowiadala. Takze nie martwmy sie na zapas :)

Madziula brak objawów nic nie znaczy kazda ciąża inna,mnie tylko piersi pobolewają od czasu do czasu nawet nie sa nabrzmiałe :O

Madziula a piersi nie bolą ? Bo moje takie tkliwe, że na brzuchu nie mogę spać, a tak poza tym też nic, jestem 6tc4d, mi wczoraj lekarz mówił że nie każda kobieta ma typowe objawy, każda inaczej :-)

Na NFZ w prawidłowej ciąży robią USG tylko 3 razy, chociaż wiadomo że to zależy od lekarza ;)

Już w poprzedniej ciąży myślałam, by tak zrobić...

Ja poza brakiem okresu nie mam żadnych objawów, nawet piersi nie bolą (poprzednio bolały bardzo), ale może są zahartowane bo całkiem niedawno odstawiłam małą ;)

Meg88 nie bolą w ogóle nic mi nie jest czuje się wręcz fantastycznie :-/

Beti wiem że zada inaczej przechodzi ciaze ale jakoś martwię się brakiem objawów w poprzednich ciazach byłam mega zmęczona i śpiąca a teraz czuje się extra Czujesz się senna czy zmęczona ?

Iska to chyba zacznę się martwić i mam nadzieję ze mdłości się pojawia :-) Dzięki za pocieszenie :-*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry