Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze nie potrafię dopoki nic nie zobaczęFajnie że Ci nasi faceci też sie angażują,w końcu same sobie tych dzieci nie zrobiłyśmymój to aż sie trzęsie jak mówię o naszym małym "kropku" chodzi, całuje i głaszcze mnie po brzuszku,zreszta ja też ciągle nawijam do brzuszka
![]()
Teraz mam nadzieję, że będzie widać serduszko i nie wiem, czy to nie za wczesna wizyta, żeby zabierać ze sobą faceta do gabinetu? Widzę, że kobiety w zaawansowanych ciążach wchodzą same... To jest jakiś moment od kiedy "wypada" czy kwestia indywidualna?No to masz tak jak ja bo ja też bym chciała żeby wszedł ale nie wiem czy lekarz nie pomyśli "no głupki" to też nasza pierwsza i czekałam 5 dni na wizytę a tak zleciało jednak szybko, chociaż jak na szpilkach siedziałam...My też byliśmy razem z mężem na obu wizytach, w czwartek też jesteśmy umówieni na wspólną :-) Za pierwszym razem, jak byliśmy sprawdzić, czy w ogóle jest cokolwiek na rzeczy (to nasza pierwsza ciąża i chciałam lecieć do lekarza następnego dnia po teście) siedział pod gabinetem jak na rozżarzonych węglachA jak pogniotłam w torebce jedno ze zdjęć z usg, to jak miał mi za złe
Teraz mam nadzieję, że będzie widać serduszko i nie wiem, czy to nie za wczesna wizyta, żeby zabierać ze sobą faceta do gabinetu? Widzę, że kobiety w zaawansowanych ciążach wchodzą same... To jest jakiś moment od kiedy "wypada" czy kwestia indywidualna?
Czekam aż mój też tak zacznie robićLucky mój tam się wpycha od pierwszej wizyty,wszystko zależe od Twojego M,jeżeli chce niech wchodzi odrazu![]()
Neilaaa, cudowne wieściGratulacje!!! Kiedy robiłaś betę i jaki wynik miałaś ??
Neilaa gratkiprywatnie zrobisz sobie badania ? I kiedy ? Teraz czy przed kolejną wizytą za mc ?Ja też mam ten cały pakiet i z racji prywatnych wizyt będę musiała zapłacić za badania
No zrobię w piątek ale lekarz mówi że duphaston mi pomógł i będę musiała go brać do 20 tygodnia...