reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
no to dobrze ze nie widzieli nic co mogłoby to spowodować czyli było na tyle mało. istotne ze juz tego nie ma[emoji14]i najważniejsze że jesteś spokojna i z dzidzia wszystko dobrze :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

To niech im to idzie na zdrowie;)

Czy któraś z Was orientuje się jaki jest prawidłowy puls w ciąży? bo ja ostatnio nic nie mogę zrobić bo ciśnienie mam prawidłowe,ale jak tylko zacznę więcej chodzić to puls po 110 i szybko się męczę.

Moj wczoraj z tymi ruchami tak mnie przestraszyl,ze szok,lezalam sobie wieczorem tak na boku spokojnie ogladalam tv az caly brzuch mi sie zaczal trzasc jakby.ktos nim ruszal!!! Takie jakby nerwowe ruchy, potem przestalo i za chwile znowu!
A ja juz wkret,ze maly zaplatal sie o pepowine i wogole pierwszy raz tak mialam..

reklama
betka wiem o czym mówisz takie nerwowe drganie. tez się zastanawiałam nad tym ale jak rozmawiałam z położną to mówiła ze to normalne. i że dużo ciężarnych o takie ruchy pyta.

jejku już naprawdę chciałabym być w 37 tygodniu i żeby była ciąża donoszona.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry