reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja na poczatku uzywałam bambino gdy pojawiły sie białe plamki na twarzy jeden lekarz stwierdzil ze ma skaze białkową i kazał kupic mleko specjalne na to smierdziało to gorzej niz suche jedzenie dla psa cora niechciała tego jesc poczytałam troche na internecie i sama rozumiejac sywierdziłam ze moja wcale nie ma skazy białkowej odstawilam wszystkie kosmetyki zaczełam kapac w krochmalu zeszło pieknie i wtedy kupiłam emolium do wody i balsam i od tamtej pory uzywałam potem jak poszłam do lekarza wielce zdziwiony ze nie ma skazy ale to przeciez pani neanetolog i ona jest najmadrzejsza tak wiec dla synka tez kupie emolium bo podejrzewam ze tez jak cora bedzie uczulony na bambino

Kurczę jakoś się dziś źle czuje :'( jak zjem to albo mi niedobrze albo boli mnie żołądek, skóra na brzuchu tak ciągnie jakby miała pęknąć :-\ i w ogóle do d.... jak sobie pomyśle, że to jeszcze tyle tygodni to chce mi się wyć :-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila, doskonale cię rozumiem, u mnie podobny spadek formy. Od rana byłam z koleżanką na kawie i zakupach, wróciłam z ciężkimi nogami, w tym jedną spuchniętą, twardniejącym brzuchem i zmęczona jak po maratonie. Aż musiałam sobie drzemkę zrobić w ciągu dnia, bo byłam totalnie nie do życia. Generalnie mam wrażenie, że z dnia na dzień jest mi ciężej :(

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam identyczne łóżeczko i podobną komode tylko tą dłuższą z 6 szufladami. Mamy podobny gust:):p
Z Ikei tez? Ta tez ma 6 szuflad 4 duze i u gory dwie male,i kurde jestem z niej zadowolona wszystko tam schowalam od ciuchow po kocyki,pampersy:)

Wiki no strzal w 10 byloby z tym pokojem ale juz na 18 tata musialby chyba mieszkanie kupic :p

Do góry