reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Mój jak byliśmy na zakupach to był taki podekscytowany,że wszystko chciał brać co mu w ręce wpadło:) i tak mnie tym rozczulił. Oczy mu się świeciły:) nawet za różowym rowerkiem patrzył ale mu wyperswadowałam bo to za wcześnie:D

mój jak wpadł w szal zakupów to się za głowę złapałam, najjpierw karton z rzeczami do karmienia wiec mam zapas butelek smoczków i innych cudów natury a teraz pieluszki oczywiście mówi ze jego syn nie będzie miał żadnego uczulenia i hurtem kupił 0 i 1 z tych złotych pampersów, ja jeszcze się zastanawiam nad bella happy bo widziałam ze one jako jedyne miały wykrojone miejsce na pępuszek

Położna wyraziła zgodę na paznokcie :) zresztą są neutralne u rąk. Moj walczy z pokojem i wkurza mniw tylko bo zdenerwowany chodzi. I ciśnie mi sie na usta, a nie mówiłam. .Dziewczyny przekażcie mi cierpliwość bo go udusze

reklama
Wiktorka, u mnie to samo. Trzeci miesiąc rozpierdziel w mieszkaniu, ale spoko, na wszystko jest czas. Mebelki nawet jeszcze nie doszły, jak na to patrzę to mi się wszystkiego odechciewa. Oficjalnie jesteśmy chyba ludźmi z najdłużej ciągnącym się remontem w historii :(:(:(

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry