reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

1473420775031.jpg

od 19.09 w lidlu :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473420775031.jpg
    1473420775031.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 348
reklama
Padam taki upal a ja zakupy obiad jeszcze w domu ogarnelam i plywam:(
Juz mialam nadzieje,ze nie bedzie takich upalow ale jednak i to we wrzesniu ja lubie jak jest z 15 st i mi starczy ale nie dwa razy wiecej o takiej porze.
Ja torby juz mam spakowane:) dzis dorzucilam pampersy wzielam z 30 pare sztuk jak co mąż dowiezie bo w domu sa zapasy:)
Pol torby dla malego zajal rozek reczniczek kocyk ale upchalam woreczek z ciuchami tylko jakos malo ich mi sie wydaje:/

Na liscie nie ma ale kolezanka niedawno rodzila i mowila zebym wziela zreszta przyda sie napewno tylko kurde moj w tej malej torbie duzo miejsca zabiera

ja własnie dostałam z coccodrillo spodenki i ogdodniczki w promocyjnej cenie 19.90 wiec gorąco polecam zakup, napki są mocno osadzone regulowane ramiaczka w ogrodniczkach napki wkolo nóżek w ogrodniczkach, spodenki z miekkiego sztruksu a w środku podszewka z miękkiej bawełny na zimę będę doskonale

Moze uszykuje osobno jak urodze to niech przywiezie , u nas pisza zeby ubranek nie przywozic ze maja tyle i tak ładnych no chyba ze sie bardzo mama upiera to wtedy musza byc podpisane

kurcze ja na wszelki wypadek wpakuje trochę malutkich ciuszków w każda szpare walizki, aby się nie okazało ze mały leży w pampersie zawinięty w kocyk i rożka

Mnie też taka jednak rzecz zastanawia , jak takiego malutkiego świeżo urodzonego szkraba z takim delikatnym ciałkiem upiąć pasami do fotelika samochodowego , nie wiem czemu ale trochę straszne mi się to wydaje, z drugiej strony jednak tak jest najbezpieczniej , a Wy już myślałyście jak będziecie dzieciaczki ze szpitala przywozić ?

julianign to jest normalne że w nosidle zapina się pasy... dziecko jest w ubraniu wiec krzywdy mu nie wyrządza ani nic :)
ja małą w nosodelku z zestawu z wózka wiozlam do domu... choć kusilo mnie żeby iść na piechotę[emoji14]miałam 10min spacerkiem a był już lipiec wiec pogoda super :)

młodego tez w nosidełko wpakuje i pojedziemy ten kawałeczek do domu (bo też mamy baaaardzo blisko szpital) :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam nosidelko to od wozka i wiecie ze musze chyba szybciej zobaczyc jak to zapiac a nie potem kombinowac z malym..bo nie probowalam jeszcze.
U mnie akurat ciuszkow nie daja trzeba wziac swoje

Do góry