reklama

Pazdziernik 2016

Jej współczuję Wam, że musicie brać wszystko dla dziecka do szpitala :-\ ja nic kompletnie brać nie muszę, wszystko dają. Jedynie rzeczy na wyjście a to maż przejdzie z nimi bo po co od razu!:-)

Chciałabym, żeby już był poniedziałek..żebym wiedziała czy wszystko jest ok czy zaczyna się coś dziać :-(
Od środy leżą na stole poprasowane tony ubranek i nie mogę się zabrać za układanie ich w szufladach. Jakoś nie mogę sobie zwizualizować jak to najlepiej zrobić, bo muszę he w dwóch pokojach rozłożyć w komodach :-\

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie też taka jednak rzecz zastanawia , jak takiego malutkiego świeżo urodzonego szkraba z takim delikatnym ciałkiem upiąć pasami do fotelika samochodowego , nie wiem czemu ale trochę straszne mi się to wydaje, z drugiej strony jednak tak jest najbezpieczniej , a Wy już myślałyście jak będziecie dzieciaczki ze szpitala przywozić ?

mu mamy takie maxi cosi z teutoni ma mięciutka wysciolke mały będzie w pluszowym kombinezonie wiec nie powinno go nic cisnąc

My też kupiliśmy te nosidełko/fotelik z maxi cosi , nawet z bazą isofix , więc zestaw bezpieczny ale i tak jakoś mi ciężko sobie to wyobrazić , pewnie też jakoś ubierzemy tak żeby te pasy nigdzie się nie wbijały i nie obcierały :-)

My meldujemy sie z nad jeziora, ja opadlam juz z sił ale wszyscy kolo mnie chodzą więc nie narzekam. My tez,w foteliku mamy taką wyściółke wiec dziecie bedzie stabilnie siedziec. Moja to juz duzo mniej sie rusza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry