Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej pamietam CięWitam dziewczyny. Ja kiedyś pisałam na tym forum.
Jak tam się czujecie? Są już dziewczyny po rozwiązaniu?
Ja mam termin na 20 października. W pierwszej ciąży urodziłam w 36 tygodniu.
Obecnie męczę się z zapaleniem okostnej. Straszny ból. Mówię wam nie warto czekać nawet kilka dni z wizytą u dentysty. Ja mam nauczkę.
Pozdrawiam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak życie lubi nas zaskakiwaćja też dałam sobie spokój w tym cyklu ze staraniem i obliczniem dni płodnych i bach ciąża
chyba coś w tym jest,że jak odpuszczamy to wtedy wychodzi
![]()

Ja chcialabym karmic do roku, ale zobaczymy co wyjdzie w praniu. Natomiast nie wyobrażam sobie trzymać dziecka tylko ja cycu do roku, będę wprowadzać pokarm najszybciej jak to bedzie możliwe...
Mnie też niektórzy straszą, ale puszczam to mimo uszu, w koncu to moje zycie i lepiej wiem jaka jestem i co mnie/ nas uszczęśliwi. Jestem wrecz pewna, że jak tylko moj narzeczony (pięknie to brzmi) zobaczy młodą to zakocha sie bez pamięci, zresztą ja też. Raczej nie planujemy wiecej dzieci wiec tej jednej damy wszystko co możemy dac. A nie przespane noce i pyskowanie? Wyspie sie za parę lat i tyle
Ja końcówkę ciąży znoszę okropnie! Boli mnie dosłownie wszystko i mam dość już.
Dziewczyny, dopiero co wczoraj pisałam, że nie mam nadal żadnych zwiastunów nadchodzącego porodu, a tu rano odszedł mi czop śluzowy! Do tego ból w pachwinach i minus 1kg na wadze w porównaniu do wagi sprzed dwóch tygodni. Zapisałam się do lekarza na 13., mam nadzieję, że mnie trochę uspokoi, bo spanikowałam na maksa. Przypomnę, że nadal nie przyszły do mnie meble do pokoiku małej, nie poprałam i nie poprasowałam ciuszków, torba nie spakowana...
Dostałam takiego speeda, że oczywiście pierwsze pranie już się robi i zaraz piszę maila do sklepu z mebelkami, bo są spóźnieni. Mam nadzieję, że mała poczeka jeszcze ze dwa tygodnie (obecnie mam 37 tc.).