reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiesz nie tyle poród co ten czas do porodu to kiepsko bo to i może szybciej pęcherz pęknąć itp...Ale fakt z drugiej strony brać bez wiedzy lekarza? A może położna by chociaż pomogła w tej sprawie???

Byłam u mojej brafiterki i okazało się, że dwa dni temu przyszły jej stanik do karmienia!!! No i mam! :-)!! Z tej firmy Alles :-) jeden kupiłam a kolejny kupię po porodzie( mam do niej 100 metrów). Tak mi doradziła aby mieć teraz jeden a kupić dopiero po ,żeby się nie okazało, że mi miseczka pójdzie dwa rozmiary! Teraz mam 75F a wg ich tabeli na stronie bym zamówiła 80B!! Masakra! A ja naprawdę mam średni biust :-) :-)
No i bez porównania z tymi Ci odesłałam! Ten super trzyma biust, pięknie ułożony :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za ten dziś 124 zł :-\ ogólnie te co noszę(przed ciąża) to tak kosztowały, ale za to służą mi kilka lat i prawie się z nikim nic nie dzieje i cycki tak ładnie modelują

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam dzis hm i jak moj zobaczyl te staniki to powiedział, że są paskudne to odpuscilam bo chłop ma racje. Mam dwa jakos dam rade, a w domu to w sportowym chodzic bede. Jestesmy zajechani, dom sprzatamy. Pokoj prawie gotowy, moj jutro okna pomyje, firany powiesi jeszcze tylko półki, lampka i będzie. Chociaż powiem wam, że pokoj ma 25 metrów i jest tam normalnie pusto przez to, że nie ma łóżeczka. Czekam z niecierpliwością aż dojdą zabawki

reklama
Do góry