reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny mam paski ale trudno to złapać bo jak już lekko poleci to się nie da i wychodzi pasek żółty czyli norma.
A takich wkładek niestety w aptekach nie ma , tyko przez neta można zamówić a i to jest trochę takie dziwne zrobione, bo możesz cały dzień mieć wkładkę i nic a zmienisz na zwykłe czy coś i poleci a jest ich tylko 4 za 50 zł :-\ jeżeli juto też tak będzie to pojadę sprawdzić

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No niby nie, ale wystarczy kilka miesięcy i biust można zniszczyć złym stanikiem :-(

dokładnie ja mam zamiar kupic dobry stanik nawet jakbym miała karmić miesiąc to przecież taki stanik do karmienia niczym się nie rożni od zwykłego i do puki jestem w domu z małym mogę go nosic

ile musi być skurczy w miarę regularnych żeby zacząć się martwić? jak myślicie? .... :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

jak skurcze nie będą dość regularne ale ich silą i intensywnosc będzie wzrastac a zmiana pozycji ani prysznic nie będzie pomagać to odbieraj to jako te surcze i wlasciwe czas do szpitala

Dziewczyny mam paski ale trudno to złapać bo jak już lekko poleci to się nie da i wychodzi pasek żółty czyli norma.
A takich wkładek niestety w aptekach nie ma , tyko przez neta można zamówić a i to jest trochę takie dziwne zrobione, bo możesz cały dzień mieć wkładkę i nic a zmienisz na zwykłe czy coś i poleci a jest ich tylko 4 za 50 zł :-\ jeżeli juto też tak będzie to pojadę sprawdzić

napewno odroznicsz wody od moczu, mocz ma taki zapach trochę amoniaku wody będą słodkawe i nie bedziesz mogła ich" cofnąć "zatrzymac jak mocz zwykłym zacisnieciem miesni

reklama
Do góry