reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tez chciałam ściągnąć tą apkę, ale ona chyba jest dostępna tylko na Androida ;/ Szukałam jakieś na App Store i nic nie mogłam znaleźć, a szkoda przydałaby się.Znacie jakieś inne darmowe?

Dzidzia na pokładzie jak tam skurcze? Rozkręciły się? Regularne? Urodziłaś?

U mnie niestety często się powtarzają, potrafią trwać do 4 godzin, ale zero regularności. W pierwszej ciąży te objawy były tak na raz dwa i poród, a teraz wszystko jest rozwleczone w czasie, zaostrzone i nic się nie dzieje.

Raz miałam skurcze co 4 minuty i jak zaczęłam zbierać rzeczy to je rozchodziłam i był spokój. potem zaczęły się a to co 10 minut a to co 40 i nie pojechałam. byłam tak zmęczona że usunęłam i tyle z mojego rodzenia:hmm:
A dziecko mi od rana dziś szaleje

Dzidzia ja byłam przekonana ze jak tu rano zaglądnę to bedzie juz po:( ale co sie odwlecze ...
Mi sie wydaje ze te przepowiadające skurcze tez cos działają moze pomału wszystko sie rozciąga, rozwarcie robi i mam nadzieje ze jak juz poród przyjdzie to bedzie krótszy:)

cześć co tu tak cicho dziś? :)
ja od wczoraj na pełnych obrotach :) zrobiliśmy przemeblowanie w dużym pokoju. wysprzatalam kuchnie po tych remontach (choć jeszcze jutro będą kończyć ale już bez kurzu). ubranka pochowalam do komody. dzisiaj ogarnelam sypialnie. pozmienialam pościel. przygotowałam łóżeczko małemu :) zrobiłam pranie. jeszcze tylko poprasuje pościel do kosza jak wyschnie. no i zostanie nałożenie ochraniacza i organizera na łóżeczko itp.
i odliczam juz 4 dni i szpital :)
w środę córcia pojedzie do dziadków wiec będę jeszcze musiała ją spakować ale to w środę na spokojnie :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa no to sie naprawde napracowalas:)
Ja dzis rano bylam na ktg ale tam znow bez szalu nic regularnego.
Wrocilam i wzielam sie za zrazy,pranie,prasowanie
i ciacho:) bo moja mama jutro przyjezdza wiec chcialam zrobic cos smacznego no i w sumie dopiero teraz usiadlam na chwile:)

reklama
Do góry