tekila85
Fanka BB :)
Dzięki Viola :-) może faktycznie nie będzie to przeszkadzać :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak tylko pomiar nikt mnie nie bada dodatkowo.Życiowa kurczę ale to muszą być też emocje, że się wie, że to już prawie :-) :-) :-) trzymam kciuki i ja :-)
Świstak biedny synek tyle razy go już męczyli? A to chodzi o czy ma cukrzycę czy co????
Beatka czyli u Ciebie jest tak raczej wszędzie, że tylko robią pomiar i tyle :-\ a jakieś skurcze wychodzą??
Dzidzia no myślę, że mała poduszką nie zaszkodzi, zresztą kurczę ja jako niemowlę spałam na poduszkach i pod kołderką i żyje...:-) ja w ogóle to mam taki problem z tym wózkiem, że kiedy będzie przypięty ten taki ochraniacz od wózka to nie będę za bardzo dziecka widziała przez to, że jestem niska :-\ i myślę jak to obejść... a w każdym wózku tak miałam, że mi to przeszkadza widzieć dobrze środek wózka :-\