Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Just, pokaz kiedys foteeee
A bo widzicie, naczytalam sie o tych mdlosciach a potem sie nakrecam, glupia ja. Wizyte mam dopiero za tydzien i mam nadzieje tez na zobaczenie serduszka
Ooo spotkanko jak miło będziesz mieć
Co do remontów to Ja już nie mowie... mieliśmy w tym roku zmieniać dach... I górę podnosić... to sobie podnieslismy... na pewno teściowa to wygarnie...
Co do paznokci ahhh tez bym sobie zrobila ale na ta chwile wystarcza pomalowane
musimy sprzedać auto. Bo jedno nam wystarczy wiec ciekawie czy będzie chciało się sprzedać
Nevka, ciezko z ta sprzedaza moze byc, tak samo jak i z kupnem zawsze jest problem ale moze wam sie uda bez problemu
Justynka, sliczna panna na zdjeciu
No i niby wiem, ze nie kazda ma mdlosci i rozne inne objawy, ale ja to tez jestem panikara, w dodatku pierwsza ciaza i tak sie stresuje. Ale nie jest tak, ze zupelnie nie mam objawow, bo jednak czasem mnie zmuli, wiec musze sobie do glowy wbic, zeby sie nie przejmowac