reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Będzie dobrze, zobaczycie. Trzymam kciuki za każdą z was! Dobrze, że jest forum, bo zauważyłam, że mało kto otwarcie mówi o tym, że początek macierzyństwa to taki hardcore, a jeszcze jak na złość moje przyjaciółki najbliższe miały spokojne i niewymagające dzieciaki, tym bardziej można wpędzić się w kompleksy.

Z cyklu ciekawostek to Julka w zeszłym tygodniu (8 tygodni) ważyła 5460 g!!! W dwa miesiące prawie podwoiła wagę urodzeniową. Biada mojemu kręgosłupowi!

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

E tam znam takich co zarzekali się, że żadnych więcej dzieci a dziś mają 3 i myślą o 4:-) tak więc ja nie wierzę w takie zapewnia tak szybko. Za jakiś czas zapomnisz o tych początkach i będziesz się cieszyła macierzyństwem :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam dzisiaj położna i pytała sie o antykoncepcję, opowiadała ze miała kiedyś pacjentkę ktora 8 tyg po porodzie poszła po antykoncepcje i okazało sie ze znowu jest w ciazy... z bliźniakami! Miedzy dziewczynkami było 10 miesięcy różnic, wszystkie poszły do jednej klasy:) trzeba sie pilnować dziewczyny, chociaz ja o sexie nawet nie mysle...
Mojego cos brzusio boli dzisiaj:(

Ja mialam dzisiaj położna i pytała sie o antykoncepcję, opowiadała ze miała kiedyś pacjentkę ktora 8 tyg po porodzie poszła po antykoncepcje i okazało sie ze znowu jest w ciazy... z bliźniakami! Miedzy dziewczynkami było 10 miesięcy różnic, wszystkie poszły do jednej klasy:) trzeba sie pilnować dziewczyny, chociaz ja o sexie nawet nie mysle...
Mojego cos brzusio boli dzisiaj:(
o jaaaa! dobra historia hehe
ja juz jestem zabezpieczona[emoji14]
i ja najbardziej myślę o seksie haha jutro ide do gin bo komcze polog. mam nadzieje ze wszystko po tym cięciu w środku juz jest zagojone ladnie ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez juz jestem zabezpieczona za niecale dwa tyg wizyta u mojej gin.
Moze jestem samolubna ale ja juz bedac w ciazy powiedzialam mezowi ze chyba nie chce juz dzieci dlatego jeszcze w pologu zalozylam implant.
Moj odpukac jest dosc spokojny,jak placze to przewaznie nakarmienie albo przytulenie przeze mnie wystarczy ale tragedi nie ma zobaczymy jak bedzie dalej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry