patka90.02
Fanka BB :)
Super Wiktorka że się obudziła może rzeczywiście była zmeczona po tych ciągłych kolkach. Moja w dzień spokojna teraz ale za to wieczorem spać nie może nie wiem czemu nic ją nie boli a marudzi strasznie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WIOLA moja pediatra zaproponowała mi 5w1 i rotawirusy teraz a w 7 miesiącu pneumokoki bo ja się też zastanawiałam nad 6w1 ale powiedziała ze jest dwa razy droższa a tylko jednym ukłociem się różni a lepiej te pieniążki przeznaczyć na coś innegoPatka, a jak mała przybiera na wadze? Bo to powinien być twój argument! Poza tym proponuję zaprezentować mężowi porównanie składów mleka mamy i mm, tego nic nie przebijeMój mąż jest strasznie dumny, że mi się udaje karmić i broni tego strasznie, z takim wsparciem jest łatwiej, kiedy przychodzi kryzys.
Dziewczyny, pytanie o szczepienie przeciwko pneumokokom (dla tych, które decydują szczepić): robicie jakiś odstęp między obowiązkowymi szczepieniami a pneumo? U nas będą dwa tygodnie odstępu, nie wiem czy to wystarczająco, a szczepię 6w1 i pneumo w różnych przychodniach.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom