reklama

Pazdziernik 2016

reklama
A moj synuś niedojada :( malo przybiera na wadze, polozna kazała mi jak skończy jeść odciągnąć pokarm i dac mu go po następnym karmieniu. Wczoraj tak zrobiłam i mały po zjedzeniu z cyca zeżarł jeszcze 60 ml z butelki! Musze go tak dokarmiać narazie dopóki nie zacznie sie najadać z cyca:( A do tego wczoraj zauważyłam ze jedna pierś jest mniejsza i mniej mleka z niej odciagalam a dzisiaj to juz w ogóle flak:( jakies pomysły jak ją przywrócić do drodukcji?

Agica czyli pokarmu masz wystarczająco dużo tylko mały jest leniuszkiem? Na rozkręcenie tamtej piersi pewnie najlepszy laktator po każdym karmieniu. A może to chwilowy kryzys? Mały nie przechodzi jakiegoś skoku rozwojowego? Ja przy ostatnim skoku miałam zupełnie miękkie piersi przez jakieś dwa dni, potem wszystko wróciło do normy.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agica U mnie też czasami tak jest że jednego dnia są miękkie a drugiego sporo mleka w nich. nie wiem od czego to zależy.
Moja córcia od 3 dni cały czas płacze. nie mogę już sobie z nią poradzić. wygląda jakby miała kolki ale też jakby była ogólnie rozdrażniona bardzo.

Dziewczyny jesteśmy w domu i was nadrabiam powoli. Przez te szpitale córka zrobiła się grzeczna i zasypia sama w łóżeczku a dziś przespała 6h !!! Bez butelki. To chyba po tym tygodniu na oiom bo tam nikt jej w nocy nie nosił jak płakała. ...:( natomiast syn rączki i ciągle je co 3h :/ mam w mieszkaniu jeszcze teściowe bo pomagała nam ogarnąć dzieci gdy były w różnych szpitalach. Jak jej delikatnie powiedzieć aby wracała juz do siebie? :/

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry