reklama

Pazdziernik 2016

Ja nie kupuje nic dziecku póki nie będzie kumate[emoji16] jakoś sensu nie widzę...

Ja mam dwie paczki tych 2 jeszcze a myślę, że też jak się skończą kupimy już 3...o ile nie wcześniej..!

Patka a może idź do innego pediatry zapytaj czy nie da się spróbować inaczej? Przecież nie zaszkodzi jakaś metoda...

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
u nas Mikołaj będzie ze względu na córke :) no bo jak to tak do jednego dziecka przyjdzie a do drugiego nie? :)

co do pampersów to ja polecam lidlowskie, córka była wrażliwcem a te nam pasowały. Bartusiowi tez pasują a dady odparzały. No i my już od ponad tygodnia na trójkach, no ale 6,5 kg wiec nic dziwnego, że kupa się nie mieścila :)

U nas tak samo mikołaj przejdzie do szymcia tylko ze względu właśnie na córkę bo młoda jeszcze wierzy i jak to do niej przyjdzie a do braciszka nie.kupiłam karuzele z projektorem i Sandra niewidziała wiec to szymcio dostanie

Tekila na pewno pójdę po następną opinie ale już w Pl jsk będę wtedy też mam zamiar zrobić jej szereg badań. A czy Easzym maluchom też ucieka jedno oko bo wydaje mi się że mojej ucieka.
A co do pezentu to nie mam pomysłu podzielcie sie swoimi to może odgapie:)

Anuleczkab to widze,ze te Bartki tylko takie duze sa hehe ze obaj juz cisna ponad 6kg i 3 pampersy.
Ja nie mam prezentu ale chce zamowic synkowi tzn musze pajacyki bo 62 juz sie ciagna mu jak nozki bardziej prostuje najlepsze ze kupilam nowe z poltora tyg temu. Spodobaly mi sie ciuszki Ewa klucze pajacyki sa bardzo ladnie uszyte i bawelna o wiele lepsza niz te ktore mam ze smyka.

Dobrze ze miprzypomniałyście ze Mikołaj jutro!! Córa by mu nie wybaczyła jakby o niej zapomniał. Ja juz nawet nie pamietam co jej kupiłam bo zakupy robiłam jeszcze w ciazy, tak myslalam ze pozniej moge nie mieć czasu, tylko gdzie ja te prezenty schowalam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry