reklama

Pazdziernik 2016

Mała je z obu piersi, jest noszona raz na jedną, raz na drugą stronę, a główka i tak z automatu ucieka na lewo. W sumie nawet bym się tym nie przejmowała gdyby pediatra (nie nasza) na wizycie szczepiennej na pneumokoki nie zwróciła na to uwagi i nie odsyłała nas do neurologa. Nasza pani doktor z kolei uważa, że samo się wyrówna i każe czekać.
Strasznie niewyspana jestem, ratunku!!!

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzidzia mi pediatra mówiła żeby mocnej herbaty nie pić i rraczej w malych ilosciach.
Wiola mojej ucieka na prawo ale pediatra właśnie mówi, że to normalne że każdy ma dominującą. Podobno dzieci z asymetria preferuja jedzenie z jednej piersi i nie są w stanie np zasnąć na drugiej stronie. mimo to jesli ma cie to uspokoić to oczywiscie idz.
Moja na wznak nie potrafi leżeć, albo glowka ucieka w jedns albo drugą strone

Hej dziewczyny,
Poczytuje Was od dłuższego czasu ale dokąd malenstwo jest na swiecie to nie miałam czasu nic napisać.Nasza Zuzanka ma juz prawie 9 tygodni,naprawde nie wiem kiedy to zleciało .
Jak tak czytałam o Waszych rożnych problemach to pocieszało mnie ,ze nie tylko u nas nie jest tak łatwo,ale ostatnio zaczynam wracać do normalności bo nasz maluszek zaczął pięknie spac w nocy,i widze,ze cześć z Was tez ma problem ze spaniem i powiem wam,ze u nas bardzo się sprawdził otulacz bo Zuzia przestała sie budzić przy każdym ruchu rączkami a juz cuda sprawił codzinny wieczorny masaż shantala bo którym spimy od 22 do 8-9 rano z jedną przerwą na karmienie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak to jest jak nie spia narzekamy a jak spia to czasem nudno no chyba ze mamy duzo do zrobienia.
Moj dzis w dzien zasypia ale na chwile tylko i sie budzi, pewnie jak mama wyjdzie potem na silke to tatusiowi ladnie pospi jak na zlosc:p

reklama
Betka cudowne zdjecie:)
Moj tez spi a ja odciągam, masakra dziewczyny z tym dociąganiem jak tylko mam chwile to na dojarce wiszę:( juz mam dosyc i najchętniej bym sie poddała ale starsza wiecznie chora:( jak nigdy nie choruje to teraz non stop cos, naszczescie mały jakos daje rade

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry