Polecam Ci ta książkę Link do: Bobas lubi wybór. Nie chcesz wychować niejadka? - Gill Rapley, Tracey Murkett | Książka | merlin.pl to nie tylko o metodzie blw ale wlasnie o tym kiedy i w jaki sposob wprowadzac nowe pokarmy do diety maluszka.Piszcie cały czas tu jesteśmy
Ja to się zastanawiam kiedy rozszerzyć diete mojej małej a nawet nie wiem jak powinnam zacząć.
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
może dłużej jak uda się córkę zmajstrować albo spróbuje przekonać mojego ze roczne dziecko musi być przy mamie i nie można go dać pod opiekę babci tymbarskiej ze nas w domu nie ma prawie 11 godzin bo dojeżdżamy do pracy 30 km. Chciałabym iść na ten bezpłatny urlop a potem małego pościć do przedszkola aby nie umknęła mi żadna chwila z tego czasu gdy najwiecej się dzieje
on teraz zrobił się jeszcze większym głodomorem i wola meme co dwie godziny wiec się zastanawiam czy mi tego pokarmu starczy .Moj juzna czarna godzinę kupił enfanil1 No i oglądał te kaszki mówi ze kupi śmieje się ze pewnie sam chce zjeść bo deserki zachęcające i te kolorowe słoiczki człowiekowi ślina leci jak czyta malinka z brzoskwinka mniam mniam Ja z Wiktorkiem chce siedzieć jak najdłużej tyle lat na niego czekałam
moja siostra z swoimi chłopakami już czwarty rok w domu