Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
NewMom trzymam kciuki.
Lenka też miała asymetria, rehabilitowalismy ją i przeszło. Myślę, że na tym etapie spokojnie da się jeszcze wszystko wyprostowac. Staraj się za bardzo nie stresowac.
Pediatra stwierdziła że ma trochę przekrzywiona główkę tzn że lubi ja trzymać na jedna stronę a pozatym wyszlismy że skierowaniem do neurologa ,okulisty,gastrologa i na rehabilitacje.A od kilku dni mamy straszne noce i dni bo mały się krztusi slina przez zabkowanie i jest niespokojny.
Moja mala tez tak miała ze się krztusila.zabkowanie strasznie przechodzi.do tego mam problem bo przestala mi jeść .wczesniej jadła ladnie i prawie wszystko .a teraz co jej nie dam to wypluwa i sie bawi tym jedzenie. Dobrze ze chociaż mleko pije ale przeciez samo mleko to za malo .czy któraś z mam tez tak miała?