reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzień Dobry wszystkie przyszłe październikowe mamy :-) Ja dwa dni temu po kolejnym teście z dwiema kreseczkami, chyba powoli oswajam się z myślą o byciu w ciąży i chętnie do Was dołączam. Z moich obliczeń wynika, że to 5 tydz., z wizytą wstrzymam się jeszcze chwilę bo coś mi się wydaje, że to za szybko... Chociaż z drugiej strony obawiam się czy warunki pracy nie szkodzą już od pierwszych tygodni, zwłaszcza, że pracuje używając chemii dużego kalibru :(

Chardonnays najlepiej zapytać lekarza czy takie warunki zagrażają i czy możesz iść na zwolnienie. Jednak nie martw się na zapas bo w pierwszych tygodniach dziecko jest jeszcze chronione.

Chardonnays witaj u nas ;)
Wydaje mi się, że powinność pójść do lekarza i skonsultować się z nim ! Ja jestem przewrażliwiona w tym temacie bo już 2 razy poroniłam. Broń Bożę nie chcę Cię straszyć, ale lepiej "chuchać na zimne" ;)

Ja właśnie jestem po wizycie to 5 tydz i jak to lekarz powiedział na razie widać "chatkę dla dzidziusia" :) Dostałam leki na podtrzymanie ze względu na bóle podbrzusza, ale to raczej takie na wszelki wypadek nie żeby się coś złego działo ;)

Tak mi [QUOTEkazala="neilaaa, post: 13699466, member: 83729"]madziorek co tak późno ? ale przynajmniej na 100% wiadomo że będzie już widać serduszko :)

Moja wizyta już jutro :)

a po weekendowym osłabieniu już ani śladu, jednak odpoczynek i niezawodne mleko z czosnkiem postawiło mnie na nogi.

Co do daty urodzenia to mój małżonek jak dowiedział się że maluszek przyjdzie na świat w październiku (sam jest z 11.10) to prawie oszalał ze szczęścia :) już i tak mu się udało że nasz synek jest co prawda z sierpnia ale z 11 więc chociaż dzień taki sam jak tatusia :)

Póki co dziewczynki wracam do pracy z kawusią w ręce :)[/QUOTE]
Tak mi kazala przyjsc 4 tyg po pierwszej wizycie

reklama
Dzień Dobry wszystkie przyszłe październikowe mamy :-) Ja dwa dni temu po kolejnym teście z dwiema kreseczkami, chyba powoli oswajam się z myślą o byciu w ciąży i chętnie do Was dołączam. Z moich obliczeń wynika, że to 5 tydz., z wizytą wstrzymam się jeszcze chwilę bo coś mi się wydaje, że to za szybko... Chociaż z drugiej strony obawiam się czy warunki pracy nie szkodzą już od pierwszych tygodni, zwłaszcza, że pracuje używając chemii dużego kalibru :(
Witaj gratulacje:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry