Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam z "rana", ale produkujecie postów
Witam wszystkie nowe mamusie
U nas też dziś śliczna pogoda, w końcu słoneczko świeci
Rano niestety mogę wmusić w siebie kanapkę z serkiem i pomidorkiem już tydzień jem takie śniadanie niestety na wszystko inne mnie mdli ;/
Synka Rodzilam przez cc. Ja mam taki lek i strach i to mnie blokuje jest to duże wskazanie do ccChodzi o to że ja w sytuacjach stresów dostaje ataku histeria i paniki i nie współpracuje kompletnie z lekarzami.dlatego u mnie SN odpada jest poprostu niebezpieczne
Ruda tez chciałabym schudnąć ale mi to chyba nie grozi :-) pewnie znowu z 14kg przytuje :-/
Bbubbka byle do 12 tyg później powinno być lepiej :-)
Cherry ok to jest ewidentne wskazanie do cc ;-) ja za to panicznie boje się cc i wolałabym sn jak córkę chociaż było ekstramalnie ciężko wolę sn niz cc; -)
Dziewczyny tak w ogóle kiedy zrobimy zamknięty wątek żebyśmy mogły się ujawnić / pokazać i żeby uniknąć sytuacji ze ktoś nas czyta i się nabija ze piszemy o pierdolach ;-)