reklama

Pazdziernik 2016

Ruda - chyba mojemu tez to podpowiem, bo marudzi ze mu za goraco jak sie tak poukladam na nim (a kot idzie w moje slady i sie uwala na jego drugim ramieniu :D )
A dlugie pazurki mnie tez sie bardzo podobaja, w ogole super wyglada kolor na dluzszych, jednak nie dla kazdej sieroty sa praktyczne :D

Zauwazylam dobra zaleznosc, jak narzekam na brak objawow ciazowych to sie dziwnym trafem pojawiaja, dzisiaj np zaliczylam juz helikopter w glowie i muli mnie od dobrej godziny :D

reklama
lubię krótkie paznokcie ale kolorowe, sama mam spilowane tak jak Iska [emoji4]. Ja pracuje, dzisiaj mam luźny dzień to klikam. A do kiedy będę pracować nie wiem, w poprzedniej ciąży tylozgiecie dało sie mi we znaki w 5 miesiącu, bolał mnie mega kręgosłup a potem rwa kulszowa doszła to siedziałam w domu.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Madziula jak widzisz jeszcze duzo dziewczyn dołącza. Mamy czas. Ja sama w pierwszej ciąży do forum dołączyłam w końcówce 3 mc ;-)

Taka ja straszny wypis, dobrze że nic się jednak nie stało i zdążyli zareagować

Asik jak jiz zamknięty to bez sensu obce osoby dołączyć nie masz już możliwości tej osoby poznać skoro z nią nie piszesz. Na otwartym też można dużo napisać nie musimy pisać o imionach jak ktoś nie chce ani adresów zamieszkania. Po prostu poznajmy się :-)

Aleksandra witaj gratuluję :-)

Luckychoice do porodu będziesz już wyjadaczka pobierania krwi ;-)

Ruda jak napisałaś o tej poduszce to sobie uświadomiłam że to moja ulubiona pozycja z podciagnieta noga. Już niedługo tak nie zasne jak brzuch się powiększy. Hm a w pierwszej ciąży musiałam mieć za plecami wielka poduche taka jak na sofach się układa bo już miałam dosyć spania na boku musiałam się na czymś opierać. ;-)

Ja jestem na macierzyńskim, konczy mi się w lipcu ale prawie 2 miechy z zaległego urlopu wyjdzie więc chyba nie wrócę do pracy przed kolejnym macierzyńskim. Czekam na tą bete i się doczekac nie mogę...

anieok, trzymam kciuki za betę daj znać jak będziesz znała wyniki ;-)

Ann_ dlatego pisałam, że nie ma parcia i możemy poczekać :wink::yes:

Iśka też chcę sobie kupić sprzęt do robienia hybrydy od jakiegoś pół roku zbieram się, żeby to zrobić i zebrać się nie mogę :laugh2:

Luckychoice, super, że robisz postępy :yes: za niedługo będziesz chodzić na pobieranie krwi z przyjemnością :laugh2:

Ja też jestem fanatyczką krótkich pazurków, kiedyś lubiłam ładne długie ale jeszcze wtedy nie miałam dziecka :laugh2:

Znow mi zjadlo.posta

Iska taka poduszka to rewelacja. Ja w ciazy dawalam sobie koldre pomiedzy nogi ale pozniej bylo strasznie goraco. A na.koniec juz mi bylo szkoda kasy. Teraz nie odpuszcze

Ann te poduszki takie duze C sa fajnie bo mozesz miec I pod glowa I miedzy nagami a jak chcesz to z tylu. Super sa a kosztuja cis kolo 80_100 zl. Potem mozna sprzedac lub zostawic na nastepna ciaze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry