PatiMyszka1991
Fanka BB :)
Aria - super
śliczny pecherzyk 
Ann - zaraz zrobię zdjęcie bez makijażu specjalnie dla Ciebie
sama zobaczysz, ze na 25 lat na pewno nie wyglądam 
Ann - zaraz zrobię zdjęcie bez makijażu specjalnie dla Ciebie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje:-)Juz po wizycie ... wszystko ok. Ale profilaktycznie dostałam duphaston. Jest pęcherzyk z cialkiem żółtym. Ciąża wczesna 5 tydz. Czyli tak jak liczyłam .. następna wizyta pomiędzy 10-15 marca . Powinno już być serduszko.
Od razu się pytała czy mi potrzebne zaświadczenie o ciąży i zwolnienie.
Nie ma żadnego krwiaka wiec jest ok.
Dokładny termin ustalimy na następnej wizycie . Wstępny taki jak sama wyliczylam.
Tym razem musi byc wszystko w porzadku :-)ja też co chwilę latam do łazienki... dobrze że mam zaraz obok swojego biura
a co do pracy, moja sytuacja jest na tyle skomplikowana, że moja szefowa zajmuje się wszystkim, a ja razem z nią. Na co dzień siedzę w biurze, ale czasami zdarza mi się jechać z nią na imprezy dla dzieci, i coś czuję że w tym przypadku będzie ciężko. Poza tym zdarza mi się też sprzątać w biurze itp. No i najgorsze, że większość czasu siedzę sama, trochę się boje, że jak zasłabnę, czy coś to nawet nie będzie miał mnie kto ratować... ciekawa jestem co mój gin na to powie, tym bardziej, że moja pierwsza ciąża skończyła się w 23 tyg.
Umówiłam się dzisiaj na pierwszą wizytę - idę 4.03, to będzie wtedy już koniec 7 tyg. Powinno być już widać co i jak, prawda?