reklama

Pazdziernik 2016

reklama
No właśnie też mi się tak wydaje żeby od razu rzucić... Całe szczęście nie paliłam nigdy wiec uff :)
Ja dostałam zakaz od lekarza ze względu na te spore plamienia.. zobaczymy co powie we wtorek :D

Wystraszylam się strasznie jakaś chwilę temu, bo wydawało mi się, ze śluz taki beżowy miałam na wkladce :/ od tego czasu czysto, wszystko pozamykane, tylko brzuch boli... rozmawiałam z szefem, przyjął spokojnie do wiadomości, na razie się oszczędzam jak mogę a po pracy lecę na pogotowie sprawdzić, czy wszystko ok... Ale spanikowalam strasznie :(

Lena ja też jak czuje Mc Donalda to mi niedobrze, ale zawsze wolałam KFC więc się nie dziwię.
Nie słyszałam o jogurtownicy. Powiesz coś więcej?

Princeseczka byłaś/idziesz do lekarza?
Oby to faktycznie nie było nic złego.

Beti to mocne kciuki

Zwariowanamama ja powiedziałam za pierwszym razem zwyczajnie że jestem w ciąży :-)
A teraz powiedziałam czy chcą zobaczyć zdjęcie fasolki? ;-)

Moja znajoma paliła i to dużo w dwóch ciazach :-( smutne to że z takich szkodliwych rzeczy nie umia matki zrezygnować. Maluchy z niską waga urodzeniowa ale ona uważa że krzywdy im nie robi. :-/

Nitka była tu jakaś dziewczyna co proponowala ta grupę ale nie wiem czy która się tam zapisała.

Pati idź, ale się nie stresuj bo to szkodzi. Wieczorem się dowiesz wszystkiego :-*

Poziomki gdzie jesteś? Nie uciekaj tak :-)

Ann jak przeczytalam i MC i KFC to mało pawia nie puscilam :-)

Nitka moja znajoma tez cala ciaze paliła nie dało jej sie przetłumaczyć nawet przed porodem w szpitalu paliła i lekarze nizbyt dobrze na nią patrzyli na sczescie maly urodził się duży bo ponad 4kg i zdrowy :-)

Beti Kochana cały czas trzymam kciuki :-)

Zwariowanamama na pewno Cię mama nie potepi . Będzie dobrze :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry