reklama

Pazdziernik 2016

Priinceseczka ja to samo wczoraj usłyszalam tyle że bez badania bo byłam na kontrolnej corocznej wizycie w czwartek tydzień temu i nic nie wróżyło ciąży tym bardziej że wziernik był podbarwiony żywą krwią.
A wczoraj to jak dziecko skarcone sie poczułam ale tak mu na końcu pocisłam ze wypisał L4 i kazał przyjsc za 2 tyg ale ja juz do babeczki pojde do ktorej chodze od 7 lat

reklama
Papciarkowa moje TSH wynosiło z 05.02 - 5,090 :(
Dzwoniłam dzisiaj do mojego ginekologa i się spytałam co z tą tarczycą robimy.. a On powiedział że na wizycie wtorkowej wypisze leki :)

Ja jak odebralam.bete zaraz robilam tsh i gnałam do endo teraz mam brac 175 na zmiane ze 150 za 4 tyg kontrola i juz zaznaczyła że żadnego zapominania tabletek.

Ja mam wspaniała ginke na nfz mogłabym ją nosić na rękach dzisiaj do niej dzwoniłam ze mnie strasznie ciagnie podbrzusze to kazała wziasc lutke i dzwonic gdyby sie cos działo to przyjmie mnie bez kolejki.
Wczoraj bylam u innego bo potrzebowalam L4 to zlał temat totalnie jak go zapytalam czy to normalne ze tak.mocno mnie boli to mi sie zapytał czy juz tak dawno w ciąży nie byłam że nie pamiętam jak to jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry