reklama

Pazdziernik 2016

Ann jestem. Nadrabiam was po wczoraj o 22 juz spalam. Chyba nie jestem taka.twarda jak.mi sie wydaje... zaczynam nie ogarniac wszystkiego a powinnam sie oszczedzac.
Zawsze nawet jak cos mnie boli usmiecham sie I udaje ze jest dobrze. Nienawidze marudzic wole podnosic na duchu ale dzisiaj chyba przyszedl moj dzien a nawet wczoraj wieczorem bo nigdy tak szybko nie zasypiam

Co do facetow to moj.szaleje. 100 pytan dziennie jak sie czuje, zakaz dzwigania Jasia, glaskaniee I rozmawianie do brzucha :-) a jak w pierwszej ciazy w 7 miesiacu powiedzialam mu ze mam skurcze.I jedziemy do szpitala to zlapal za miotle I zaczal zamiatac. Do tej pory nie wytlumaczyl mi po co :-)

Dzisiaj zaczynam 10 tydzien. Ale ten czas leci :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Haha, dobre z miotłą :D
Znajomy opowiadał, jak jego żone w ciąży złapał w nocy skurcz, ona nie zdążyła zdania dokończyć, że dostała skurczu ale w NODZE, jak ten już stał ubrany i gotowy do wyjścia :D

Do nas jeszcze nie dociera, że zostaniemy rodzicami, objawów uciążliwych też nie mam. Może jak dzisiaj usłyszymy serduszko, dotrze do nas, ze to prawda :D ale narzekać nie mogę, ciągle mi podstawia coś do jedzenia, wszystko za mnie robi, każe leżeć i co chwila sprawdza, czy brzuch już widać :D

To mój mąż mimo, że jest bardzo troskliwy, to do dolegliwości zdrowotnych podchodzi z rezerwą. Jak w nocy dostałam skurczy to kazał mi wyluzować i iść do wanny, jak położna kazała. Poszedł spać dalej, a ja po pół godziny z wanny się darłam, że skurcze co 3 minuty mam :D

Haha padlam :-) moj pojechal do pracy na 20 o 22 wracal.na sygnale bo ja rodze :-) lekarz uwazam ze to nie to wiec m wrocil do pracy. A jak skonczyl o 6 to odrazu na.porodowke przyjechal :-)
Ja sie strasznie balam ze nie bede wiedziala ze rodze I urodze w.domu :-) tych boli nie da rady z.niczym.pomylic no chyba tylko ja z zatwardzeniem :-) ale jak lekarz powiedzial ze to.nie to. To ci ja pierworodka moge wiedziec :-)

Esthle ja urodzilam 5 dni po terminie ale w 7 miesiacu maly sie pchal na swiat. Zatrzymywali mi akcje porodowa, zastrzyk na plucka, szpital a potem.lezenie w domu. A I tak nas zrobil w konia I wyszedl pozniej :-)

Iska trzymam kciuki za wizyte.

Mi odeszly wody wiec nie mialam problemu. Wczoraj bylam u urologa i widziala moje torbiele i byla przerazona. Znowu urosly. Dzis kuje mnie w prawej strony tam gdzie te torbiele. Bardzo sie boje i denerwuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry