Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ann jestem. Nadrabiam was po wczoraj o 22 juz spalam. Chyba nie jestem taka.twarda jak.mi sie wydaje... zaczynam nie ogarniac wszystkiego a powinnam sie oszczedzac.
Zawsze nawet jak cos mnie boli usmiecham sie I udaje ze jest dobrze. Nienawidze marudzic wole podnosic na duchu ale dzisiaj chyba przyszedl moj dzien a nawet wczoraj wieczorem bo nigdy tak szybko nie zasypiam
Co do facetow to moj.szaleje. 100 pytan dziennie jak sie czuje, zakaz dzwigania Jasia, glaskaniee I rozmawianie do brzucha :-) a jak w pierwszej ciazy w 7 miesiacu powiedzialam mu ze mam skurcze.I jedziemy do szpitala to zlapal za miotle I zaczal zamiatac. Do tej pory nie wytlumaczyl mi po co :-)
Dzisiaj zaczynam 10 tydzien. Ale ten czas leci :-)

Ja nadal czekam i wypatruję marca z utęsknieniem

Ja swojej też powiedziałam, ze mamusia ma chyba w brzuszku dzidzie i musi uważać..no i że to na razie to taka nasza mała tajemnica jest. Na drugi dzień wracając ze szkoły mówi : " mamo, nie gniewaj się, ale zupełnie przypadkowo powiedziałam Julce o naszej tajemnicy, nie gniewasz się ?" 
Mdłości, oprócz tych od pasty do zębów nie mam.. Piersi mega bolą

... I 2 trymest. Ten spokojny :-) juz chyba smialo moge powiedziec ze mdlosci I w tej ciazy mnie nie dopadly :-)