• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Też sie zastanawialam co mozna by ćwiczyć teraz, żeby nie zaszkodzić. Szkoda, że nie ma lepszej pogody na dluzsze spacery.
Basen u mnie odpada bo łatwo łapie różne infekcje.
To jeżeli bardzo Ci zalezy i boisz się ćwiczyć sama w domu najlepiej zapisać się na takie ćwiczenia dla kobiet w ciąży, dodatkowo zawsze można wyrwać się z domu i nie masz obaw, że cos Ci zaszkodzi :)

wydaje mi się, że delikatny pilates w naszym przypadku nie będzie przeciwwskazaniem :)
ja jak już ebola mnie opuści mam zamiar właśnie pilates ćwiczyć ;)

Ja raczej pójdę, to moja pierwsza ciąża także przyda mi się wiedza i nauka

I z tego co wiem są platne i nie ..
Moja koleżanka chodziła na bezpłatne i bardzo zadowolona była

Ostatnia edycja:
Madzia Polecam "magnella" magnez +wit b 6. Magnez chelatowy wiec dobrzy przyswajalny i jak najbardziej dla kobiet w ciazy.Ja generalnie źle toleruje suplementacje magnezu a ten dla mnie bomba. A co do szkoly rodzenia to ja też się wybieram.Duzo madrosci tam mozna zaczerpnac jak zachowywac sie z maluszkiem itp.A ostatnio nawet był u nas dodatkowy kurs kangurowania.kolezanka uczestniczyl i jest wniebowzieta :biggrin2: Myślę nad cesarskim cięciem, ale szkoly rodzenia sobie nie odpuszcze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry