Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ZEGAR BIOLOGICZNY TYKA HAHAHAHAAMadzia ja mam 23 lata i nie czuje sie smarkula;p a jak bylam rok temu w szpitalu (22lata) po poronieniu to lekarz kazal mi sie spieszyć boo do 25 lat nie wiele czasu zostalo ooo taki przypadek. W szoku bylam jak to uslyszalam![]()
Ehhhh szkoda gadać, na prawdę....ostatnio w ogóle zauwazyłam ,że jak dziewczyny zachodza w ciążę to lada moment się rozstają....u mnie w około jest pare takich świezych przypadków.Nie no jest roznica miedzy dzieciakiem bo jednak 16 lat to dzieciak, a wiekiem powyzej 20. Ja mialam prace, mieszkanie wiec pod tym wzgledem ok chociaz w gowie jeszcze nie dokonca chyba dojrzale podchodziam no i maz mi się nie udal. Bo okazalo sie ze miłosci jego zycia jest wiecej niz jedna![]()
Ale odebrałam to tak jakby stwierdził,że 25 lat to już my takie staruchy na dzieci...a my się takie młodziutkie czujemy heheTeraz sie z tego smieje a wtedy ryczałam jak glupia ze juz nigdy dziecka nie bede mogla miec![]()