Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aria, dopiero zajrzałam jaka ładna, kolorowa lista mamusiek teraz A te dwa kolorki daty, taki bardziej fioletowo-różowy i bardziej niebieski, to już sugestia czy chłopiec czy dziewczynka?
Ja tak pytam, bo mi też się spodobał ten fiolecik przy moim imieniu A co szkodzi sobie wynajdować dziwnych znaków na niebie i ziemi wskazujących na płeć
To prawda :-)
My mieliśmy jeść łazanki a mąż pojechał się zatankować i dzwoni czy nie mam ochoty na kebaba, bo Turcy całą stacje "wyperfumowali " i aż mu slinka cieknie ;-) więc czekam i mi już ślinianki nie nadążają hehe
A ja zjadłam.właśnie wielkopolska polewke ze smażonymi ziemniakami i leze bo oczywiscie znowu mnie boli brzuch wykoncze sie normalnie. Jutro mam wizyte w poznaniu u endokrynologa i chyba nie pojade przeskanuje mamie wyniki i ona pojdzie bynajmniej taka mam.nadzieje bo ja mam stracha najzwyczajniej w świecie ruszać sie z domu gdzieś dalej.
W dodatku mała pół nocy przepłakała bo ja ucho bolało i na 18 musze z nia do lekarza jechac.
1 plus nie spania w nocy jest taki że kupiłam sukienke nr 2 na to wesele ale zamówilam xl bo wiekszej nie bylo i mam.nadzieje ze uda mi sie w nia wcisnąć bo jest z elastanem. A jak nie to chyba worek od ziemniakow na siebie załoze.
Hej dziewczyny, jak wasze wizyty?
Ja idę jutro na spotkanie z położną, może wreszcie jakieś badania mi zleci czy coś
Dziś troszkę lepiej się czuję, gar krupniku stoi na kuchence i mnie kusi, żeby drugie podejście zrobić @luckychoice przy moim imieniu trafił się błękit W sumie fajnie, bo córę już mam, to by parka była Tylko mam taki dylemat, bo mi się żadne imiona chłopięce nie podobają ale jak trzeba będzie, to będziemy myśleć