reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
A ja w tym roku nic nie przygotowuje ( nie mam siły ). Śniadanie zjemy i rodziców a później może wpadniemy do babci i tak przezyjemy te święta . Mdłości ani Żygadło nie odpuszczają !!! Miłych przygotowań

Poziomki mielibysmy :-[

Ja nic nie szykuje na swieta bo w domu tylko spimy a taj jezdzimy po babciach I mamach. Jedynie ide poswiecic koszyk I to.tylko dlatego ze z synkiem chce isc

Ale wy pracowite tyle rzeczy juz gotowe u Was. Ja mam pieczenie z głowy na szczescie bo jade do rodziny i nic nie przygotowuje jutro mysle tylko zrobic chatkę (takie ciasto) ale bez pieczenia więc malo ambitnie;p moj maz tez ciagle w pracy niestety wiec marna pomoc zniego w domu, a jak nie w pracy to na budowie siedzi lub w garażu, ale jak juz sie wybudujemy to bede miala go wiecej dla siebie:) ja mam tylko siostre bliźniaczkę i byl okres ze mialausmy siebie dosc ale teraz to w ogien za soba:) marze o duzej rodzinie min. Trojce dzieci, ale z moimi problemami to ciesze sie ze choc jedno będziemy miec, a jak zdrowie pozwoli to i rodzenstwo kiedys dołączy:)
Kolezanka ma endometrioze i jeszcze jakies dziadostwo. Lekarze mowili, ze sa minimalne szanse na dziecko. I te szanse biegają juz dwie ;) no moze nie do konca bo to młodsze ma 3 miesiace, takze nic nie jest przesadzone.
Ja dzis umyłam okna, piekarnik, i pare jeszcze zrobilam salatke i z qchennych inspiracji zapiekankę.
Dawno nie bylam taka twórcza. Mowilam ze z drugim trymestrem maja przejsc dolegliwości i o! :)

A ja dzisiaj wylądowała m u gina, na szczęście wszystko ok,, trzyma się kupy i malutka fikala aż miło popatrzeć. Miałam sluz z takimi niby niteczkami krwi, na necie oczywiście teorii 100 i wolałam to skonsultować. Należę do tej grupy,co ukrwienie macicy mocne daje takie ślady przy pocieraniu. Taa skąd mogłam wiedzieć, jak w 1. ciaxcy tego nie miałam. No ale ważne, że
podgladnelam mieszkańca i jestem spokojna.

Persea, za okna dostaniesz po łapach!

Jak dobrze leżeć na kanapie i paschniec hehe a na korytarzu takie zapachy, że wiem że nie każdy leży ;-)

O widzę, że kaca wre :-) ja nie mogłam wytrzymać już w domu i podeszłam do rodziców no i ciacha dwa zrobiłam i sałatkę :-) widzę, że jak siedzę to mdłości mniejsze no i jak coś robię to się tak na nich nie skupiam ....
Piękna beza mi wyszła...ach oby tylko mi apetyt dopisał :-) :-) :-)

reklama
Do góry